Novo!

Nije li krajnji cilj LGTBQ aktivista uništenje braka i obitelji u onom obliku, kako ih se tradicionalno shvaća?

“S ponosom najavljujemo prvu bebu našeg izdavačkog tima: slikovnicu “Moja dugina obitelj” čije su autori/ce naši clanovi/ce Maja Škvorc i Ivo Šegota.”

Sa čime se budala ponosi, pametan zapamti i reagira.

Slikovnica će biti predstavljena, 18. siječnja. Riječ je o slikovnici Moja dugina obitelj. Mislim da je ovo kraj svih krajeva. Ako socijalna skrb, pored toliko velikih stručnjaka, ne kani kazati dvije tri riječi o ovome, onda je ta ista socijalna skrb sudionik u zločinu, kao što i jeste. Ne potiču ih samo svjetski gay lobiji, već i TV kanal CMC, koji redovito desetak puta dnevno, pušta napuhane hitove, pedere, sa njihovim glazbenim uradcima. Čini se da je vrag odavno zaigrao, na štetu djece. Kakvo to dijete mora biti do kraja priče, ako će ga se učiti, krivim stvarima!? Hoće li biti pošteđeno ismijavanja? Maltretiranja!? Ima li itko u toj socijalnoj skrbi mozga u glavi, ili su se pokrili diplomama, koje uredno vise uramljene na zidu ureda. Vjerovatno podižu sebi rejting, samodopadno.

Opačićka je probala kod jednog vinkovačkog bojovnika, djelovati, te mu oduzeti djecu, i dati ih na posvajanje. Malo joj se je omaklo. Na svu sreću. Jer kako god su muškarci i žene silovane 1991-1995 u ratu, a silovatelji ostali neprocesuirani, i kako god socijalna skrb nije reagirala niti jednim zahtjevom za djecustradalu u ratu, niti nadležni nisu napravili zahtjev za ratnu reparaciju, kod predsjednice republike, onda se pitam, sa razlogom-što će donijeti sutrašnjica ako ne ovakve bolesne projekte!? Silovatelji hodaju slobodni, ratni zločinci se smiju žrtvama silovanja, a ovi o kojima je post pisan, love u mutnom jer država ne funkcionira kako treba. Dok je mutno, riba miruje, pa se lakše lovi. To tako ide. Ako nisu njih, mooooožda ne će niti nas.

Ne pada mi na pamet ikada više glasovati za ikoga, jer se dozvoljavaju ovakovi projekti. A inače je Hrvatska zemlja, gdje se nikada nisu radili eksperimenti. (figa u đžepu) Ja mislim da na geigeru kazaljka skače u istočnoj Slavoniji. Ovim se prešutno tolerira silovanje, jer su žrtve sve starije, mnoge su pomrle zbog trauma koje imaju a ovaj korak dalje sa slikovnicom jeste samo dokaz da se ne kani niti išta učiniti po tom pitanju, već se gleda interes manje skupine koja je hladna, nezainteresirana na pravdu i pravicu i procesuiranje ratnih zločina, a već se gazi u novi pravac nazvan Dugina obitelj. Legalizirana nastranost!? Vjerovatno izvlačim iz konteksta brzoplete zaključke, jer ne mogu naći nikakva videa koja bi dala potporu ovoj teoriji.

Jasno da je cijeli projekt usvajanja djece u gay populaciji, mina razorne snage. Stručnjaci, dalje sažeto analiziraju rodnu i queer teoriju, a onda objašnjavaju da je zapravo riječ o političkom projektu da se spolni identitet zamijeni spolnim usmjerenjem, u kojem tolerancija igra ulogu navlakuše u borbi protiv heteroseksualnosti. Zato se postavlja pitanje nije li krajnji cilj LGTBQ aktivista uništenje braka i obitelji u onom obliku, kako ih se tradicionalno shvaća? S tim ciljem, homoseksualni brak i pravo na usvajanje djece od strane homoseksualnih parova bili bi samo jedno od sredstava da se bolje uruši sami temelji društva, da se omogući svaki oblik veza konačno oslobođenih od naslijeđenog morala i tako konačno ukloni i sam pojam spolne razlike. Dragi psiholozi, sociolozi, psihijatri…ovaj puta ste pali na ispitu, zapravo, tresnuli ste o zemlju. Ustanite sami ako ste za djecu kao što primate masne plaće. Očitujte se, o ovom skandalu. Imate li petlju. Ili je maca popapala hrabrost!?

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: