Novo!

Nimalo naivno!

U prvom redu: gradonačelnik Vinkovaca Bosančić, Župan Galić, Tomislav Karamarko šef SOA, uzvanici HDZ-a i SDP-a. Visoki predstavnici HVIDRA-e. I visoki uzvanici iz vlade rep. Hrvatske.

Predsjednica rep. Hrvatske je konačno shvatila da su se u Opatovcu skupili muslimani koji nisu dobronamjerni, niti išli u školu. Nadalje. Sve ovo je upućivalo da ništa nije ostalo kako je ostalo, već se mijenja na bolje, a to je dokaz kako ne će biti rata sutra, ali prekosutra bi ga moglo već biti. Jednako je kao i sa okupljanjem četnika Ravne gore, Šešeljevaca, Arkanovaca u pojedine grupe koje sanjaju o Jugoslaviji nekakvoj ili Srbiji, i to našem Jadranu.

Na početku hrvatskoj politici, “dobronamjerna”  skupina od cirka 300.000 isilista je polako narasla, i rasla, dok nismo čuli izjavu predsjednice rep. Hrvatske da će mo oko Božića dobiti još 500.000 tisuća. Dobili smo na Lotu, i lutriji. To mi se ne sviđa nikako. Nimalo. A kada se pisalo kako će nas to koštat glave i suvereniteta, nije se uzimalo u obzir jer smo prema politici, plitki, glupi i neškolovani. Oni imaju školu, pa smo unazađeni. Zar mi treba pored četnika još i gorih neprijatelja kao što je ISIL. Ekstremisti u Hrvatskoj-ne hvala! Najednom se ukazala i pokazala kako su naoružani mačetama i kako kreću na Slavoniju. Barikade na cesti, su mogućnost kao i nemiri. Prvo svinjokolje zabranjuju i rakiju, kao da se postavljaju prolazi za neprijateljske snage. No ima i tračak svjetla: ako je SOA radila procjenu, moglo bi biti i gore, no što jeste. Jer su dosad bili samo na strani bogatih, bahatih, i onih koji su mimo zakona stekli bogatstvo. ISIL je natjerao djelomice Srbiju da povuče kočnice, ali samo do mjere, koja Srbiji odgovara! Hrvatska je tu negdje u zoni sumraka. Što nas čeka je nejasno!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: