Novo!

Nina Badrić, voli četnike, više nego Hrvatsku!

Nina Badrić “estradna umjetnica” koja stanuje u Hrvatskoj, jede, i sanja, ima nuždu, a pije vodu u Beogradu, te se zabavlja sa četnicima i svima onima koji mrze Hrvatsku. Licemjerje i dvoličnost koja nema kraja. Pitam se samo kako joj je bilo, u vrijeme Domovinskog rata dok su njeni sugrađani, školske kolege, i susjedi, ginuli. Gadljivo za čuti i za vidjeti.

Ma kako zvučalo ovakve silikonske fufe poput nje nisu za drugo ništa već za izgnanstvo van Hrvatske, van Herceg Bosne. Neka ide tamo gdje im je mjesto, a to je Srbija, i svi mogući srbočetnički pokreti, i četnici zakrvavljenih ruku, koji se nisu i niti ne će oprati. No ovo ipak dokazuje i pokazuje stanje naše estrade. Pjevačica koja, se uzgred pravi slijepa, lupeta o Hrvatskoj, kao svojoj Domovini, a ne zna ništa bez provokacija prema Hrvatima i svima drugima. Jad i tuga, i čirevi njenog duha, koje projicira na druge, ne da se pojmiti, a sve to nosi iz svoje obitelji i SPC koja ju toplo podržava. A što su drugo SPC, već sotonisti, to odavno pišem, pa stoga nije čudno niti njeno ponašanje. Provokator bez premca. Radije neka ide brati šparoge. Malo bi podržavala koljače, malo bi hodala sa njima.

Stric Ivan!

 

Oglasi

2 Comments on Nina Badrić, voli četnike, više nego Hrvatsku!

  1. SramVasMožeBiti // 27/01/2017 at 14:43 //

    Kako se zove autor teksta da mogu proslijediti policiji?

    • Nije lijepo niti pjevati u Hrvatskoj, a piti u Beogradu, i pri tome podjebavati one koji su beogradske politike, nadrljali! Ona to nije sigurno.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: