Novo!

Njima je cilj dobiti pustu zemlju, spaljenu, bez stanovnika.

 

kameleon

Čini mi se kako će većina prilagoditi boje u sljedećem sazivu Sabora, te pokušati se dokazati i to načinom, što će razapinjati iskrene Domoljube, od nemila do nedraga. Pokušat će ih rastrgati i pokazati svima kako im boje nisu prave. Po svim pitanjima. Takvima agitatorima (“kameleonima”) čuvati leđa, mogu samo nakaradne osobe koje radi protiv hrvatskog naroda. Tim osobama kojima nije za cilj opstanak Hrvatske Države, nije im cilj niti napredak hrvatskog naroda. Njihov primarni cilj je zaštita osobnih interesa, kao i interesa nalogodavaca koji su redovito-političari ili tajkuni. Zato se mijenjaju boje, bojice i farbe. No ispod kože je meso:crveno. I kameleonima je meso ispod kože:crveno!

“Kameleoni” u Hrvatskoj. Hm… Rade li za Hrvatski narod? Ma jasno je kako im nikada problem nije bio obući dres, i doći na tekmu. Kao niti drugu nekakvu odoru, majicu bilo što. Ormari su im puni. A nama i dalje ostaje letargija a njima veliki upitnik na kraju rečenice:…a što će se dogoditi, ako nam provale u ormar, i kada se ne bude više imalo obleke i znakovlja za presvlačenje? Ostat će im obraz, koji će biti crven… od šamara! Ovo zadnje se zove: “Priučeni kameleon”. Tu lekciju i tehniku će tek naučiti. Na teži način…

Je li to Hrvatska?

Uništeni su poljoprivrednici, tvornice, Branitelji pod svim mogućim lijekovima, u velikom broju i njihove supruge. Brakovi uništeni, siromaštvo opće oko nas. Kuda vodi sve ovo? Je li to Hrvatska za koju smo, krenuli u rat? Nitko to nije mogao spriječiti. Oni? Ma kakvi. Oni su radili na uništavanju tog sna. Što su radili “kameleoni”? Radili su sve kako bi usavršili tehniku mijenjanja boja.

Je li to Hrvatska?

Ako se napravi kolona sjećanja, a ministri kupe cjelokupnu žrtvu Vukovara, za 50-100 kuna koliko košta vijenac? Tko je taj koji je odredio cijenu? Tko je taj koji je popustio? Tko je uopće ta osoba, koja im je dozvolila ulazak u kolonu? Pitam sada…jer mržnja tih ministara je toliko velika da u tim psihološkim ratovima nasrću nakon obavljenog polaganja vijenaca, na te iste Branitelje i članove obitelji, iz iste kolone sjećanja. I to odmah čim dobiju priliku da pokažu svoj ogroman, bolesni ego! To se ne zove dvoličnost: To se zove GLUPOST! I u ovom slučaju su “kameleoni” mijenjali boje. Stapanje sa okolinom, je vrlo bitna stvar, u životinjskom svijetu.

Je li to Hrvatska?

Kada vam dijete, danas, upadne u loše društvo, ili član obitelji, ma nebitno potpuno… to može biti i susjed, mladić i djevojka na ulici u prolazu, budite sigurni da su “otponce” u svim slučajevima povukle one osobe koje su posijale u psihi i sjećanju napadnutih sjeme koje razara sve. Ne kaže se uzalud:…pao mi je jedan čovjek (ili žena) na pamet! (!?) Što ta osoba radi u vašem sjećanju? Da li ta osoba zna da je u vašem sjećanju? Je li to uopće ta osoba ? Jeste li sigurni? To sjeme, klija tamo gdje je najbolje tlo. Potiče na zločin, otuđivanje, kriminal, psihosomatske bolesti. Potiče i na suicid. To rade kameleoni. Mijenjaju boje da bi lakše ušli i ostali neopaženi.

Je li to Hrvatska?

Što njima (političarima) predstavlja jedno dijete? Zar je njima jedno dijete koje je stradalo u miru pokrenulo duhovne promjene, i pijetet djeci koja su poginula u ratu? Ne. Ma njih to ne zanima. To je zlo kod nas. Moćnici koji radije kopaju po životima malih ljudi su zlo, jer kopaju tamo gdje ne bi trebali biti. Kada spomenem “moćnike” pri tome mislim na one koji su puni kao brod, sa milijunima na računu.

Je li to Hrvatska?

A kakvu sam Hrvatsku ja sanjao? Bez kriminala, zločinaca, obijesnih političara. Socijalno i ekonomsko, blagostanje, svi zbrinuti prema zakonima Hrvatskim. Bez četnika u Hrvatskoj. Lustracija sprovedena.

Jedan Bog, jedna ljubav, jedna Hrvatska. Dok živim dišem za taj san, i kako vidim nikada neću dočekati ispunjenje sna. Kada dođem pred onoga od koga sam san dobio 1991 godine, samo ću kazati:

Nisam san ostvario, ali san nisam ni prodao, te ga pošteno vraćam neoštećena.

A do tog trenutka, ću ga čuvati kao i do sada.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: