Novo!

O spavačima u hrvatskoj vladi!

Dragi Striče i štovani čitaoci, ako je istina da je ovaj individuum, bivši oficir JNA bio uhićen od naših snaga i pušten, a sada taj postavljen za ministra i to MUP-a, u mojoj Hrvatskoj, onda mi je sve jasno “Kuda idu divlje svinje”.
Treba dobro razmisliti tada o nakani novog Zakona o hrvatskim braniteljima i zbog čega je on donesen, s kojom namjerom (da se “začepe” usta braniteljima ili nešto drugo?).
Jeli u pitanju još jedna zakulisna igra KOS-a i drugih službi Srbije. Razmislimo o “spavačima” koje je izmislio KGB i tako vješto poturio Amerima.
Nije li i on jedan “spavač” a nalazi se na tako značajnoj funkciji hrvatske vlasti? Ima li Medved tada imalo morala i sjediti u vladi sa takvom individuuom, a tek Krstičević. Znaju li njih dva za to ? Nisam član HDZ-a ali sam njihov vjerni glasač dugi niz godina kao i cijela moja obitelj, javno izjavljujem da ih se odričem i njih i njihove politike i da više nikada neću glasovati za njih ako je sve to istina.
Izvor: Ivan Čavrak

1 Comment on O spavačima u hrvatskoj vladi!

  1. Puno je tih spavača u našoj domovini, a najviše u HDZ-u, prodali su nas sve skupa, a mi ,odnosno večina naroda to ne shvaća. Da,da i da HDZ, pustimo komunjare krvničke, i ostalu kopilad, taj domoljubni HDZ-e!!!!! E moj narode jadni i izgubljeni!!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: