Novo!

O Specijalnom ratu protiv Hrvata 3.!

11754974_140196842980037_338011039_o

A)Neprijatelj ne smije prepoznati da je napadnut, već mora pomisliti da se radi o prirodnim pojavama (bolesti, elementarne nepogode i slično).
B)Često su cilj napada kompletni narodi ili ciljane grupe u njima
C)Neprijatelja treba promijeniti polako, tako da, zahvaljujući dobijenim lošim navikama, gubi reproduktivnu sposobnost i polako nestaje, ili mu izmijeniti mentalnu matricu svijesti na način koji odgovara ciljevima agresora.
D)Dirigirati misaonim procesima većine stanovništva – kao metama agresije, ujedno pretvarajući ih narednim procesima u agente u svojim redovima.
E)Krajnji cilj je stvaranje armije poslušnih podanika ubijeđenih da je njihova vlast najpravičnija i najbolja.
F)Trovanje namirnica, vode, bunara, izvora pitke vode spadaju o domen, sa kojim su se vrlo aktivno bavili četnički vojvode u vrijeme Domovinskog rata.
A)Dakle,prva karakteristika Specijalnog rata jeste-TAJNOST izvođenja akcija, koje su usmjerene protiv naroda, ciljanih grupa, ili pojedinaca. Primjer imamo, u rušenju nasipa u Rajevu selu, koje je po svoj prilici izveli obučena grupa ronioca, koji su postavili eksploziv, i uspjeli ga detonirati te porušiti nasip, usljed čega je došlo do stravičnih poplava u selima koja su uz rijeku Savu!

B)Kako naši mediji znaju govoriti, i često bombastičnim naslovima (ne)obavještavati javnost, da je “(nije)primjećeno” da se protiv Hrvatske vodi Specijalni rat, zaključio bih ovu rečenicu sa promišljanjem, da Specijalni rat protiv Hrvatske i Hrvatskog naroda nikada nije niti prestajao, samo su se metode i oružja, te način infiltracije i plasiranje, i termin izvršenja te način započinjanja kampanje promijenili, a cilj je ostao isti kao od Kralja Tomislava-do danas-uništenje Hrvatskog naroda!

C)Slabljenje dijela naše populacije u narodu, je oduvijek bio primaran cilj ovih terorističkih skupina, naime, radi se o slabljenju mladeži Hrvatske o Vašoj i mojoj djeci. Dakle na koji način to rade? Plasiranje jeftinih opijata diljem Hrvatskih gradova, koji redovito stižu iz Turske preko Bugarske, Makedonije do Srbije odakle se plasira na Hrvatsko tržište. Populariziranje promiskuiteta, pa čak i poželjnost te očekivanje “druženja sa manje dobroćudnim” tj.rizičnim skupinama i organizacijama koje nerijetko imaju moćnu zaleđinu. Ne rijetko se događa da ti i takvi opijati koji dolaze kod nas, budu “obrađeni”odnosno da im se u kemijsku formulu dodaju spojevu koji mogu izazivati impotenciju, duševne bolesti, burne ili katastrofalno loše reakcije na svakodnevne probleme i izazove u našem narodu. U mijenjanju svijesti Hrvata veliku ulogu igraju Nacionalne Tv kuće, programi koji počinju sa UVIJEK pomirbenim tonom ako je bilo što vezano za temu Domovinskog rata, braniteljske populacije. A sa druge strane, prekomjerna pažnja nekakvim GAY PRIDE povorkama u Splitu i Zagrebu samo dokazuje, koliko je nastrana politika i vodstvo Z.Milanovića, i nacionalnih Tv kuća! Poplava turbofolka među Hrvatskom mladeži nije ništa drugo do otvoreni napad četničkih pjevača i pjevačica, na opću kulturu među nama, ali na drugačiji i perfidniji način, koji redovito završava sotonskim krvoprolićima po discotekama i objektima gdje se takva glazba sluša! Zar trebamo žrtvovati našu mladež, djecu, srbskim apostolima koji su uvijek žedni krvi?

D)O ovoj temi sam već pisao, no spomenut ću samo najbitnije stvari vezane za današnje neokomunističko vrijeme, kada se opovrgava i blati Domovinski rat, i kada se pokušava, preko nevladinih servisa i raznoraznih udruga i udrugica prikazati Domovinski rat kao agresorski,Hrvatski narod kao genocidan i agresivan, što DIREKTNO ide na ruku četničkoj vladi u Beogradu, i njihovoj vrlo agresivnoj vanjskoj politici, odnosno provedbi MEMORANDUMA SANU 2…

E)Po ovoj zadnjoj točki je vidljivo da je cijela vlada, na čelu sa Z.Milanovićem, od prvog do zadnjeg zastupnika, podvojena sama po sebi, jer jedno prezentira javnosti a ono bitnije o čemu se razgovara iza zatvorenih vrata, najčešće ostaje tajna sve dok ta ista tajna ne bude (obično djelomično) objavljena javnosti, te tako kompletan Hrvatski narod dovodi pred SVRŠEN ČIN!

U svim drugim državama Europske Unije i Svijeta, ovakve aktivnosti bilo koje Vlade se nazivaju samo jednim jedinim imenom, a to je VELEIZDAJA NACIONALNIH INTERESA!

F)Pravovremeno uočavanje sumnjivih aktivnosti, budnost, i povezanost sa prijateljima i MUP-om, mogu na vrijeme spriječiti katastrofe većih razmjera.

Drugi memorandum SANU je osmišljen u devet točaka. Izbacio je nasilje i “bitke koje mogu biti i oružane”.

Devet točaka drugog memoranduma su:

1. Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju.

2. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike srpske kojem se sudi u Haaškom tribunalu.

3. Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima.

4. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja.

5. Inzistirati na zatvaranju Haaškog tribunala i na suđenju generalu Ratku Mladiću pred domaćim pravosuđem.

6. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutarnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije.

7. Pomagati odcjepljenje Republike Srpske.

8. Inzistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regije u unitarnu, svesrbsku zajednicu.

9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.

Pred nama je zadatak i nepisana (moralna i nacionalna) zapovjed, da ih zaustavimo i spriječimo u sprovedbi ovog Sotonskog plana!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

žig veći

Oglasi

2 Comments on O Specijalnom ratu protiv Hrvata 3.!

  1. U POTPUNOSTI SE SLAŽEM I OSOBNO VJERUJEM DA SE MNOGI HRVATI SLAŽU I BESPOMOĆNO GLEDAJU ŠTO NAM SE DOGAĐA ALI MALO JE ONIH KOJI BILO ŠTO PODUZIMAJU – NAŽALOST. JA VIDIM PONOVNO 1990 I ISTE REAKCIJE NARODA KAO I TADA NEVJERICA, NEMOĆ, STRAH I RAZDOR. JEDINA VRLO BITNA RAZLIKA JE DA SMO TADA IMALI ČVRSTU RUKU PREDSJEDNIKA TUĐMANA I DRUGAČIJE VIĐENJE DIJASPORE KOJA JE VJEROVALA, ŠTO DANAS VIŠE NIJE SLUČAJ, JA NE VIDIM VIŠE NITI JEDNU HRVATSKU STRANKU KOJA BI NAS MOGLA POVESTI – NEMA ODLUČNOSTI, A I PREVIŠE SMO ZAGLIBILI U KOJEKAKVE REGIONE, EU, I DUŽNIČKO ROPSTVO. NEKA NAM JE BOG NAPOMOĆI JER AKO SMIJEM PRIMJETITI – POTROŠEN JE ENTUZIJAZAM, PREDALEKO JE OTIŠAO KRIVI ODGOJ I KATASTROFALNO LAŽIRANJE POVIJESTI O KOJOJ MLADI GOTOVO NIŠTA NE ZNAJU NITI UČE, STARIJI SE JŠ NISU OPORAVILI OD DOMOVINSKOG RATA I SVIH RAZOČARENJA IZ ZADNJIH 15 GODINA, HRVAT JE HRVATU VUK, A OKO NAS SU TOLIKO ISPLELI MREŽU I UMREŽILI SE SVI NAŠI NEPRIJATELJI STRANI I DOMAĆI.

    • Odlično zapažate Mirajana…i nemojte odustajati i predavati se.Trenutno su osobe poput vas kao svjetionici na olujnom moru!Držite se i borite se.Vaše mišljenje iznosute kada god osjetite potrebu!..Bog i Hrvati!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: