Novo!

Objašnjenja stignu kada je za njih prekasno.

“Ako su oči ogledalo duše, a obraz, i srce lice poštenja, i ono što čini malog dobrog čovjeka, onda TAKVI koji su nam TO učinili nemaju niti jedno niti drugo. Nemaju ništa”!

Odavno su izgubili sve. Jer kako kaže hrvatski političar i sva ta svita koja danas pljuje po nama Braniteljima : nemamo škole!-imali bi da nas nisu napali. No kakav bi ja bio čovjek da se nisam odazvao pozivu Domovine, da sam učio, a sposoban za borbu, izlazio sa djevojkama u kafiće i kina, putovao po svijetu, dok moje vršnjake, moj narod, ubijaju i kolju diljem Hrvatske?

Ovo su teške stvari, koje se ne opraštaju lako. Jer IZDAJA vlastitog brata ili sestre, oca ili prijatelja, rođaka, sestrične koja je uzela pušku i otišla 1991 u borbu, je jednaka najsramotnijem činu…znamo mi svi, da bi ONI bili sretni da nas nema. No kako i jesu kukavice morat će sačekati da to bolesti odrade jer nikada nisu imali petlje stati pred nas i reći nam to u lice! Bolesti to dobro rade…10-15 dnevno umre. Ponekad više. I jučer sam čuo tri hitca u zrak, sa obližnjeg groblja. Je li ikoga briga, ili jel pokušava objasniti fenomen preranog umiranja u braniteljskoj populaciji? Ne. Pokušati će objasniti kada za to bude prekasno. Kao i uvijek…

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: