Novo!

Oči su ogledalo duše, obraz, lice poštenja!

Ako su oči ogledalo duše i obraz, lice poštenja! Onda nemaju niti jedno niti drugo…odavno su izgubili sve.

Moj komentar na tekst TI NEKI, od jučer…ispod kojeg se javila gospođa sa nejasnim kvocijentom.
“Ako su oči ogledalo duše, a obraz, i srce lice poštenja, i ono što čini malog dobrog čovjeka, onda TAKVI koji su nam TO učinili nemaju niti jedno niti drugo. Nemaju ništa!

Odavno su izgubili sve…jer kako kaže elita i sva ta svita koja danas pljuje po nama Braniteljima : nemamo škole-imali bi da nas nisu napali. Moj prijatelj je upisao fakultet 1991. I ja sam ga upisao. Ja u rov, a on završi faks, i još u otac ispali: Ne brini sine. Sve ovo je tvoje. U rat iđe sirotinja…oni neka ginu.
No kakav bi ja bio čovjek da se nisam odazvao pozivu Domovine, da sam učio, a sposoban za borbu, izlazio sa djevojkama u kafiće i kina, putovao po svijetu, dok moje vršnjake, moj narod, ubijaju i kolju diljem Hrvatske? Prijatelje, rođake.

Ovo su teške stvari, koje se ne opraštaju lako. Jer IZDAJA vlastitog brata ili sestre, oca ili prijatelja, rođaka, sestrične koja je uzela pušku i otišla 1991 u borbu, je jednaka najsramotnijem činu…znamo mi svi, da bi ONI bili sretni da nas nema. Zato se držim doma svoga!

No kako i jesu kukavice morat će sačekati da to bolesti odrade jer nikada nisu imali petlje stati pred nas i reći nam to u lice!

Izvor: Ćaknut

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: