Novo!

Očitovanje Riječkog branitelja

Svi mi Branitelji iz cijele naše Domovine s ponosom slavimo naš velik dan 05.08. dan kada smo ponosno obranili svoju Hrvatsku grudu.

11721857_861232653970300_445375896_n

Svi mi bi sa velikim srcem došli u naš ponosni Knin na proslavu “Oluje” ali na žalost mnogi, a pogotovo mi u Rijeci nismo u mogućnosti i ne želimo napustiti naš grad da na naš Dan antihrvati, četnici i izrodi koji mrze i šire mržnju non-stop provocirajući, na čelu sa najvećim izdajnikom Frljićem organiziraju Anti-Oluju.

Zar smo se zato borili!?

Da nam par četnika i izroda kroje pravdu u Lijepoj Našoj!? Zar nam je važniji mimohod i koncert u Kninu a u Rijeci pustiti da nam haraju četnici i pljuju po svemu svetom…da me netko krivo ne razumije…ništa mi udruga HVDR-a PGŽ-e nemamo protiv odlaska u Knin i svega ostalog, ali smo ogorčeni da se medijski, i od strane svih političara vrlo malo čuje o potpori gradu Rijeci, osim od istinskih Domoljuba, kojima je stalo do naše zajedničke Domovine.

Danas mi imamo vanredni sastanak udruge Veterana Domovinskog rata i dogovorit ćemo se o svemu. Hvala svima koji su nam se javili i dalje nam se javljaju iz cijele Hrvatske da će nam se pridružiti u Rijeci, a pogotovo S.P.Omić, svima ostalima veliko hvala.

Na kraju želimo pozvati i pozivamo sve Hrvatske institucije na čelu sa našom predsjednicom da napokon i ona skupa sa njima kažu svoje odlučno NE, Frljiću, Pupovcu i ostalima koji žele nemir i uništiti sve Hrvatsko što imamo!
Klaudio Bistrović

A svima ostalima želim lijepo i ugodno druženje u Kninu!
Bog i Hrvati!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Oglasi

4 Comments on Očitovanje Riječkog branitelja

  1. Nisam sumljao u Vaše domoljublje i pored ove podjele među braniteljima,Podrška iz Vukovara.Ne mogu nam LICIMJERI pokvariti prazničko raspoloženje!

    • Istina Marko! Svašta se čini da bi se pokvarilo slavlje, no Branitelji i Domoljubi misle drugčije i nikome nije svejedno na ove podjele, a pogotovo na događanja u Rijeci!

  2. Bravo decki,svaka vam cast,jedino rjesenje je da ga se makne iz Rijeke jednom zauvik,smece nece prestat dok ga god stite isti kao on,Koja je to hrabrost doc u tudu drzavu i blatit je do daske,ali…takvi ne traju vjecno…..oni koji ipak budu u KNINU,srcem i mislima su uz vas koji ostajete,jer…..MI VIRUJEMO U VAS!!!!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: