Novo!

Od izdajničke i sluganske politike, možemo uočiti samo pogubne rezultate u Hrvatskoj!

Od izdajničke i sluganske politike, možemo uočiti samo pogubne rezultate u Hrvatskoj:

-Tjeralice za više desetaka tisuća Branitelja i Domoljuba.

-Neprocesuiranje ratnih zločinaca u Hrvatskoj i to poglavito Srba i četnika kao i Policajaca u hrvatskoj Policiji. Neprocesuiranje ratnih zločina u Borovo selu, Vukovaru, i diljem Hrvatske.

-Djelovanje četnika u Hrvatskoj je prisutno. Ti srpski teroristi organiziraju akcije i rade protu Hrvata. Uvjeren sam kako u vrhu SOA-e, ima dovoljno ljudi koji ne daju nadu Hrvatima. A po svemu sudeći, i neprijatelji imaju upliva i tamo. Pa negativnih rezultata ima svuda i vidljivi su svima- no Hrvati šute. Čast svaka pojedincima koji se nisu predali i odustali od svega, kao što su general Glasnović Željko, Željko Sačić.

 

-Kriminal u Hrvatskoj je potican od srpskih organizacija, koje su usko povezane sa četničkim organizacijama-paravojnim poglavito, na čelu im je Arkan i dio političkog vrha HDZ i SDP. Sjetimo se samo uhićenja Arkana i akcije Slavka Degoricije, u njegovom oslobađanju.

-Sva droga stiže do Hrvatske preko Bugarske Turske, ubija omladinu. Cajke i srpske pevaljke su izaslanici četništva, SPC a sama SPC je agentura i špijunska mreža i organizacija za špijuniranje Hrvata. Hrvatska je puna ČETNIKA aboliranih a u prilog tome govore i popisi pukovnika Ivice Panđžić Orkan, koji ne može ništa poduzeti protu navedenih na popisu, jer vlasti hrvatske nisu zainteresirane za procesuiranje ratnih zločinaca, četnika. Popisi koji postoje, govore u prilog tome, da nisu procesuirani ratni zločinci, od Vukovara do Prevlake i Herceg Bosne.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: