Novo!

Od Vinkovaca do Bleiburga 2016!

Na 71. obljetnici bleiburške tragedije se okupilo oko 20.000 ljudi iz svih krajeva Hrvatske i dijaspore. Uz svu kišu i hladnoću koja je prožimala mjesto okupljanja Hrvata i Hrvatica, sa obiteljima, uspjelo je se održati komemoraciju bez incidenata od strane Domoljuba, iako se to za austrijsku Policiju ne bi moglo kazati. Naime oteli su jedan transparent od jednog žitelja iz Slavonskog Broda, te mu ga nisu vratili.

Sporadična upozorenja na ustaško znakovlje te oznake na kapama i beretkama, je bilo nešto sasvim normalno, obzirom tko nam je na vlasti i tko upravlja Hrvatskom. Pa i kada upozoravaju, dolaze u skupinama od trojice nabildanih ćelavaca. Austrijska policija je bila više nego fer.

Jer nije uopće čudno koliko pritisaka ima na Domoljube ako su nam u Vladi Rep. Hrvatske: četnici, ex komunisti, ratni profiteri i kriminalci svih kalibara. Druge Vlade bi se postidile same sebe, i dale bi ostavku, no kod nas je to nemoguća misija, jer je postalo ozbiljna ovisnost tlačiti i gaziti sve Hrvatsko, te uništavati bilo kakve nacionalne osjećaje.

Vatra je upaljena, i teško će se ugasiti, jer i Hrvati, se teško pokreću.

No kada krenu “Gorjet će Nebo i Zemlja!”

Poruka Vladi, političarima, četnicima i komunistima: Ne igrajte se vatrom, popišat će te se u krevet!

S/I

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: