Novo!

Odgovor na srpski specijalni rat je hrvatski specijalni rat!

Domovinski rat nije bio “ratni zanos”! Nije bila tragedija, srpskog naroda, već tragedija Hrvata, kao na Bleiburgu i diljem Bosne i Hercegovine. Od Srebrenice, do Vukovara, i Škabrnje. Kako voditi specijalni rat? Sa kojim sredstvima? Na osnovu čega i kojih zahvata? Najprije treba složiti infrastrukturu koju imamo i koja je složena, po preparatu kojeg imamo. Nadalje. Domoljubni tekstovi, pjesme, kao i video uradci, filmovi (rijeđe), su također jedan od najjačih oruđa specijalnog rata. Istina koja se treba promicati o Domovinskom ratu je udarac koji četnicima nanosi velike udarce, i koji im čini štetu iz samog razloga jer su sa svojim srpskim nadčovjekom utoliko “veći, jači, brži, osposobljeniji od nas” da ih niti veliki svemir iznad glave, odnosno svesrpski univerzum ne može pobijediti. Naravno to je glupost.

Dolazak Crne Žene u Zagreb je dno dna hrvatske politike. Jer na koji način objasniti, dolazak žena, majki, sestara, ujni, strini…ove zadnje su i najdraže, i potragu za sinovima, i rođacima i nećacima, ako su 1991 imali 50+ godina. Danas imaju 101, godinu. Dakle 1991 su bili “maloletni” a danas su za ženidbu. Samo što je mlada utekla…pobjegla.

Lekcije koje sam učio u zadnja dva desetljeća su imale kako dobre efekte, tako i poražavajuće, jer nije zgorega kazati da veliku ulogu u svemu ovome igrale, kako liječnička struka, tako i farmakologija, pa HZZO, min. hrvatskih branitelja, Policija, i druge institucije. Mogu kazati da se nitko, ali baš NITKO nije očitovao oko stvari koje su remetile rad, red, mir, duhovni mir, i zdravlje Branitelja i Dragovoljaca.

Odgovor koji imamo i kojeg moramo plasirati jeste satkan od jednako snažnog pravičnog i možda i jačeg udarca kojeg oni imaju. Njihovi napadi, nerespektiranje Hrvata u njihovoj Domovini jeste, upravo taj otrov kojeg dobijamo svaki dan. U kombinaciji sa medijima koji su testirani i podložni te napučen školovanim kadrom koji nas ubija, do subliminalnih poruka koje se lansiraju putem proizvoda, pa do zatiranja Dom. rata i drugih nebitnih stvari. Prije nekoliko godina se je dala inicijativa, da se osposobi jedna ekipa mobilna koja bi izlazila na uvide i pomoć za suicide, ili prevenciju suicida. To je propalo iz nekoliko razloga, jer načelnik bolnice nije zainteresiran za to, jer nije naime plaćen dovoljno.

  1. Od kad pare vode rat za život čovjeka?
  2. Od kada je struka postala otrov za radnika te je zaklet OMERTA-om kako uposlenik ne bi lanuo nešto što bi možda upropastilo njegovo radno mjesto?
  3. Činjenica jeste jedna: od kada sam počeo pisati o ovome, bilo je nekoliko desetaka kontrola od liječnika, u smislu prema kojem sam pisao ovo, o čemu, kako i u kojem obliku i što sam navodio?

Čini se da sam udario poveću zvijer! Jer nije mi niti malo drago da mi suborci umiru, bez liječničke struke, a pri tome moram slušati još i ćirilicu bahatost liječnika koji nemaju pardona, za išta ljudsko u životu, osim osobne promiđžbe, i drugih stvari. Stoga ostajte otvorena duha, očiju, i smanjite lijekove, jer ovi koje danas imamo su posljednji na listi svjetskih farmakoloških popisa. Postoje susreti sa ljudima koji su bili u Holandiji, Americi i drugim zemljama, te su tamo sa jednom tabletom dnevno imali fantastične rezultate. Bistra uma su bili jasni i glasni. Kod nas daju lijekove, za epilepsiju koju nema Dragovoljac, ili lijek za schisophreniu koju nema Dragovoljac! Činjenica je da UDBA zapovjeda onima koji su u bolnici, i da je njihov kanal kojeg imaju po zapovjednoj odgovornosti jak i moćan i imat će mo još mnogo problema i susreta, sa njima jer je mladi naraštaj tek odškolovan i mogu primjeiti da im dobro ide, jer nas je sve manje. Gore glave svi mi koji smo gazili po bojištu. Teže je vrijeme, i pomakla se crta bojišnice. Naime ne vidi se više tko je prijatelj a tko neprijatelj. Ona je sada TU!

Ako vam lanu: Majku vam jebem Ustašku! Odmah mu vrati: jebem li ti bre majku četničku nepodapranu!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: