Novo!

Odjeci urote u Hrvatskoj

Broj branitelja koji su umrli i izvršili suicid je zastrašujući, i nema izlike niti opravdanja za ovaj zločin u koji su upleteni svi od HZZO, Ministarstva Branitelja, MUP-a RH, MORH i svih drugih civilnih Državnih institucija! Zašto svi oni? Jer su svi podjednako učestvovali u svim akcijama nesvjesno ili svjesno, i doprinijeli nebrizi o najugroženije populacije u RH! Još u vrijeme rata sam znao čuti da se pokoji branitelj ubio, no nakon rata je došlo do eksplozije,koja je rezultirala, pojavom stravičnih brojki u mojoj glavi…no kome sam ja to mogao govoriti! Nikome!

Jer me nitko kada mi je bilo najteže nikada nije obišao niti pogledao, niti pitao kako sam a o pomoći ikakvoj-moralnoj, psihološkoj ili nekoj druge vrste, da ne govorimo! I zahvalan sam Bogu što je tako, jer tko zna što bi bilo da sam se onako slab oslonio na nekoga koji ima samo zlatne riječi! Današnje Ministarstvo hrvatskih Branitelja radi sustavno na uništavanju digniteta Domovinskog rata, na uništavanju, po svim poljima Hrvatskih branitelja kao i njihovih obitelji. Dokazi su laki za skupiti, no vrlo su mučni za prezentirati, jer počinje od liječnika, i proteže se do specijalista, a najveći su na neprijatelji lijekovi zastarjeli! ! Sve dokazujem i to sa brojkama koje ne lažu:

Ako je 1991 počeo rat,i ako je 15 branitelja dnevno umiralo ili si oduzimalo život,evo brojke pa se uvjerite sami:
15 dnevno X 30 dana u mjesecu=450
450 branitelja X 12 mjeseci=5400
5400 branitelja X 27 godine=145800

 

Treba li još sumnjati i čekati smrt, ili se dići i rasturiti glave onima koji su taj plan skovali i sve nam spremili u paketu!?

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: