Novo!

OPOMENA ILI PIROVA POBJEDA?

domoljubna-koalicija

59 -56 je pobjeda za koju ja osobno mogu reći: PIROVA POBJEDA. Razočaran sam sa odabirom i rezultatom izbora. Počet ću prvo od sebe i mog glasa a glasao sam za HDZ iako nisam njihov član, glasovao sam kao Domoljub i Branitelj, članovi moje obitelji isto su glasovali za Domoljubnu koaliciju i to je 5 glasova jednog branitelja za Domoljubnu koaliciju.

A sad pitanje za sve one koji sebe smatraju Domoljubima i Braniteljima… Kako je moguće da se pored broja od  500.000 Branitelja ovako što dogodi i da se ovako tijesno pobjedi? Ako smo Domoljubi i Branitelji to je trebalo biti samo od nas pola milijuna glasova za Domovinu!? Ali na žalost to se nije desilo a svaki od nas ima pored supruge barem još jednog člana obitelji punoljetnog s pravom glasa i to bi u najmanju ruku trebalo biti milijun i pol glasova za Domovinu. Ili nas nema toliko ili smo digli ruke sami od sebe i opet doživljavamo razočaranje- barem ja sa  ovakvim rezultatom. Prije ću dignuti ruku na sebe nego je dignuti protiv Domovine, a mnogi su na žalost olako digli ruke od Domovine, a samim tim i na nju.

Napisao:SPO

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

Oglasi

2 Comments on OPOMENA ILI PIROVA POBJEDA?

  1. Adriano // 17/11/2015 at 20:30 //

    Kojih 500.000 branitelja, rat ne bi trajao tako dugo s toliko vojnika, matematika ti baš nije najbolja stvar…!

    • Navodim ono što je rečeno…no ja sam ubijeđen, da od 1990-1995 nije bilo više od možda 30.000-50.000 branitelja. Napisao sam to i iz razloga da bih izbjegao polemiziranje. Jer da sam ja u MORH-e bio napisao bih istinu. No što se može. Bio je netko drugi, kome je bilo u interesu objaviti registar branitelja,a ne registar agresora! Pozdrav!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: