Novo!

Oprez Dragovoljci i Branitelji!

Pravosudni organi u Hrvatskoj, kako bi stekli, i opravdali uvid u dragovoljačku i braniteljsku populaciju, koriste male ljude, koji prelaskom granice (shvati dvosmisleno) postaju meta, srpskih obavještajnih struktura. Nezaobilazno je u ovom svijetu sjećanje onih koji tamo odu koji redovito dobijaju more, noćne. Stoga uzmite u obzir sve kategorije koje možete imati, jer noćnih mora nikada, ne nedostaje, već počinje se širiti, do granica koje čovjek ne može izdržati. Granica pucanja je mala, stoga ne gurajte se tamo jer noćna mora znade biti paklena, a onaj koji vas makar u sjećanju postavlja tamo mora biti samo onaj koji ima uvid u vaše ponašanje, u prošlosti koju ste proživjeli. Stoga i umiremo, i obolijevamo! Stoga i zato, radimo suicide, jer pritisak postaje neizdrživ.

PODIGNI TAJ TELEFON KADA ZVONI!

Nitko Vas odande ne može spasiti, jer su ucjene u kategorijama, nenaplativih i velikih, jer obitelji se ne može (obavještajnoj) uplatiti, novcem, već se može samo kazati da je pripadnik platio glavom, izvršio suicid, ili obolio. Postoje plaćeni aduti koji primaju novac a upošljavaju nas male, nesvjesni svojih postupaka, i pogrešaka, te stupica, kojima veliki postaju pametniji.

Kategorija onih koji vas hvataju su oni djelatnici koji imaju uvid i oči daleko ispred, Vas, a to je, bez pomagala, i drugih tehničkih sredstava, jer je tehnika danas, skrojena samo za ratovanje, međutim ovaj ljudski resurs, je nadomjestiv, i usljed ucjena, i drugih stvari dolazi do nesporazuma i dijelova koji su u tami, a isplivaju u onaj trenutak, kada se očituje u medijima, kao krađa, pljačka, ili skandal druge vrste. Stoga budite oprezni. U snu se je stvorila, Hrvatska, i u vrijeme Kralja Tomislava. A u današnjim snovima se je stvorila noćna mora nama Braniteljima. Pitam se tko je iza naše noćne more? Kralj Tomislav? Ne. Nije. Već netko bahat, bogat, kojemu nije u cilju Hrvatska, sa Dragovoljcima, i Braniteljima, obitelji, i drugim kvalitetama. Kada nas ne bude… eto im.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: