Novo!

Orepiću odlazi iz našeg grada!

Orepić danas ima svoj šou, a zvijezda je Marko Skejo. To je to što smeta, pojedince u radu, kao npr. časnike, bojne HOS-a jer nisu imali ništa dok Orepić nije digao nogu. Marko ga postavio, poštedio, a sad navalio na njega. Sada IX. Bojna HOS, imaju sramotu koju je nanio bivši JNA oficir kojeg je IX bojna HOS-a poštedila. Nakon zarobljavanja…mogo je i bolje proć. Neka ga je poštedila. Treba ponekad misliti glavom. Ali ne treba niti prerano donositi zaključak. Očito je da se radi o sukobu interesa, jer je puklo kao bomba, da se Marko Skejo bavi kriminalom. Mafion!? Ne znam, ništa o tome, jer sam Slavonac, no kako kažu ima šlepera, betonare, i druge nepotrebštine. Ne zanima me imovinska kartica. Svako dobro za Domovinski rat, i bitke koje su dobili, no ovo je nešto sasvim drugo što bi moglo časni dio HOS-a moriti do kraja života. Domoljube također, i to one male koji su preko zime pod kamenom. Jedni imaju drugi nemaju. Ovo je predstava, za slijepe, odnosno, predstava koja izgleda ovako.

Bina. Sjedalice uredno postavljene.

Omladina posjedala.

Marko Skejo najavljuje striptiz.

Debeli pjevač, iz TBF, počinje zapitkivati: Đe je!? Ne vidim!? Đe je bolan!?

Evo tu je…-kaže Marko.

Stric Ivan: Pa kako kru te jebel, ni ja ne vidim ništa!?

Valjda zbog teškog zraka, i omorine, sam oslijepio, oćoravio, i postao siromašniji za vid. Za oko. Jer drugo nisam imao.

Striptiz za slijepe, striptiz za društvo slijepih. Nit možeš vidjet, čut, doživjet, a taknit ni malo. Možda s leđa, malo, ali ne znaš koga si dirnuo.

Jel mačak ili jama?

Marko Skejo…drugi puta kada uhitiš nekoga iz JNA, ne predaj ga u IX bojnu HOS-a jer je na početklu nešto bilo, već ga riješi i daj Srbima, nek se oni zekaju sa njim kako znaju. Ili ga pošalji u Slavoniju, jer vidim da ti muke pravi korak i ispad kojeg si napravio. Od njega će mo napraviti, prometni znak. To je pouka. A u ovom drugom djelu ako ima nešto…sudac nisam, niti bih to bio, jer mi obitelj i rod ne dozvoljava. Ne valja generalizirati. Sretno sa Orepićem!

2 Comments on Orepiću odlazi iz našeg grada!

 1. Ivan Čavrak // 06/08/2017 at 13:50 //

  Dragi Striče i štovani čitaoci,

  ako je istina da je ovaj individuum, bivši oficir JNA bio uhićen od naših snaga i pušten, a sada taj postavljen za ministra i to MUP-a, u mojoj Hrvatskoj, onda mi je sve jasno “Kuda idu divlje svinje”.
  Treba dobro razmisliti tada o nakani novog Zakona o hrvatskim braniteljima i zbog čega je on donesen, s kojom namjerom (da se “začepe” usta braniteljima ili nešto drugo?).
  Jeli u pitanju još jedna zakulisna igra KOS-a i drugih službi Srbije.
  Razmislimo o “spavačima” koje je izmislio KGB i tako vješto poturio Amerima.
  Nije li i on jedan “spavač” a nalazi se na tako značajnoj funkciji hrvatske vlasti?
  Ima li Medved tada imalo morala i sjediti u vladi sa takvom individuuom, a tek Krstičević. Znaju li njih dva za to ?
  Nisam član HDZ-a ali sam njihov vjerni glasač dugi niz godina kao i cijela moja obitelj, javno izjavljujem da ih se odričem i njih i njihove politike i da više nikada neću glasovati za njih ako je sve to istina.

  Ivan

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: