Novo!

OTVORENO PISMO KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ, PREDSJEDNICI RH.

 

Gospođo predsjednice,
ispred Udruge Veronika Vere, kao njezin koordinator, moram izraziti svoje javno gnušanje prema vašoj ciničnoj, destruktivnoj i degutantnoj izjavi u kojoj vi “humanistom” nazivate jednog Marijana Hanžekovića – svojim trgovanjem uticajem izravno odgovornog za smrt 12 mladića na Kornatima, poznatog kriminalca (iznuđivača mita – predmet otišao u zastaru) odgovornog za nebrojena zvjerstva u Hrvatskoj zadnjih 15-ak godina, u formi uništenja brojnih obitelji ovrhama i za konzekvente karcinome, razvode, psihijatrije i samoubojstva, te time i za konačni i ireverzibilni demografski slom Hrvatske, koji je pred par dana službeno konstatirao i UN.
Zbog ovakve vaše apologije i glorifikacije osobe glasovite po svojim zvjerstvima (“kralj ovrha”) i zbog vaše podrške osobi koja je po mnogočemu slična Hanžekoviću – Đuri Sessi – siguran sam da Vas mi iz Udruge “Veronika Vere” nećemo podržati na sljedećim izborima jer bi to značilo podržavanje novih zvjerstava i genocida nad hrvatskim narodom i građanima, te da ćemo savjetovati građanima da glasuju za druge, manje destruktivne kandidate, jer će takvih zasigurno biti. Narod vas je u ova 2 vaša radikalno podla i destruktivna poteza jasno pročitao i završićete (zasluženo) bjednije od jednog Ive Josipovića, te će vas pokoljenja pamtiti upravo po ovome, to vam jamčim, jer i nemaju po čemu drugom. To ćete se zasigurno i sama složiti, zar ne?
Osobno sam mišljenja da to očigledno zlo vi radite iz osvete, jer je Hanžeković u vrijeme Karamarka pokušao osujetiti uspon premijera Plenkovića, s kojim Vi niste u dobrim odnosima, pa svoj privatni animozitet lomite na životima hrvatskih građana, dajući posmrtnu podršku „monstrumu“ (Ivan Pernar, zastupnik u HS) koji je uništio stotine tisuća hrvatskih građana, samo zato jer je on bio protiv (vašeg „neprijatelja“) Plenkovića.
Nisko i bijedno. Ukoliko ste što dobro i učinili kao političar, ovime ste to zauvijek anulirali, jer je vaša neosjetljivost prema općepoznatim dugogodišnjim i izuzetno teškim problemima 99% hrvatskoga puka šokantna i razumnom čovjeku upravo nevjerojatna.
I zato će vam narod ovo – vidjećete – itekako zapamtiti!


Izvor: Ante Vranković Udruga za zaštitu žrtava hrvatskoga pravosuđa Veronika Vere

1 Comment on OTVORENO PISMO KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ, PREDSJEDNICI RH.

  1. LIEPA PLAVKA, roman iz borbe za NDH kojeg je napisao Poglavnik dr. Ante Pavelić u toronskom zatvoru 1935. godine…
    http://otporas.com/otvoreno-pismo-srpskom-generalu-svetomiru-dukicu-pise-general-drinjanin/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: