Novo!

Otvoreno pismo Miloradu Pupovcu

 

hqdefault

U nedelju 26. svibnja 2015. godine u Srbu  javno si izjavio   da si antifašista , a mi da smo fašisti. Mi nismo fašisti već Hrvatski domoljubi, a ti svake godine u Srbu slaviš četnički pokolj nad nedužnim Hrvatskim narodom 1941. i 1991. godine.  Zar nisu upravo tvoja dva brata Vojislav i Mladen bili u četničkim postrojbama Kapetana Dragana ? Povjesna istina je da su  od 1941. do 1945 u Srbu i lici bili četnici, tada 1945. godine četnici postaju komunisti, ti isti komunisti 1990. godine ponovno postaju četnici, a od 2010. godine ti isti četnici  postaju antifašisti.

Ma bravo Milorade ?

I ove godine u Srb su došli četnici iz Beograda, Apatina i Bačke Palanke. Neke od njih smo prepoznali na fotografijama , a nalaze se i na dokumentarnim filmovima iz 1991. godine gdje ratuju i ubijaju za ciljeve Velike Srbije i Republike Srpske Krajne.   Ove godine u Srb su došli četnici iz Maslenice, a bio je i zločinac Željko Bursać, oficir Republike Srpske Krajne, a kasnije Republike Srpske. Osobno se hvalio svojim vojnim putem na You Tube gdje pozdravlja svoje vojnike ( Srb: Obilježavanje ustanka 2012. ) . Zar su to antifašisti ?

Milorade ove godine pokušao si spriječiti naš dolazak u Srb i nisi uspio, a ovim putem ti ponovno poručujem „ ovo ti je zadnja proslava četničkog derneka u Srbu „ . Zapamti ove riječi ! U srcu Hrvatske nećeš više slaviti ubijanje nedužnog Hrvatskog naroda !

Da konstatno radiš protiv Hrvatske dokazuje i tvoja organizacija skupa na sam  dan proslave Oluje u Rijeci. U HNK-u zajedno sa Frljićem, Pusićem i Teršeličkom pokušat ćeš vrijeđati temelje  Domovinskog rata, temelje Hrvatske. Zar nisi svjestan da pališ Hrvatski narod , da svojim radnjama štetiš Srpskoj manjini u Hrvatskoj ? Težnja za Velikom Srbijom i dalje titnja u tvom srcu , ali nikad je nećeš ostvariti.

Poručujem ti Milorade  da se  opametiš, a  i razum neka ti se vrati. Ako ti smeta proslava oslobađanja dijelova Hrvatske od Miloševićeve agresije,  Srbija je blizu pa tamo isisavaj milijune , a ne naše kune. Kune ti ne smetaju, a Hrvatska ti smeta. Milorade vidjet ćemo tvoje daljne poteze. Budno te pratimo !

Bog i Hrvati !

Zagreb, 31. 07. 2015.

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Oglasi

2 Comments on Otvoreno pismo Miloradu Pupovcu

  1. Gospodine pupovac, žao mi je srba koje predstavljate u HR Saboru,no ovo pismo doista zaslužujete,jervi ne predstavljate nacionalnu manjinu SANU srbije,a to neče proči!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: