Novo!

Otvoreno pismo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću!

drazen-keleminec-660x330

PLENKOVIĆU GDJE SI BIO 1991. GODINE ?
Kad je krenula velikosrpska agresija na Hrvatsku, kad su mnogi mladi ljudi, Hrvatice i Hrvati, uzeli puške, branili Hrvatsku, a mnogi dali svoje živote, umjesto da si se stavio na raspolaganje obrani Hrvatske, otišao si raditi u Ministarstvo vanjskih poslova.
Tvoj ne ratni put kaže da si tijekom studija radio kao prevoditelj volonter u Promatračkoj misiji Europske zajednice 1991 / 92. Studensku praksu obavio si 1992. godine u odvjetničkoj Stephenson Harwood u Londonu. Na stažu u Europskoj pučkoj stranci u Europskom parlamentu boravio si 1993. godine ?

Nisam sklon napadati druge osobe ali pogodila me Vaša izjava da se moramo zakonski odrediti prema simbolima totalitarnog sustava kakav je ustaški pozdrav „Za dom spremni„ .
Vama pozdrav „Za dom spremni „ ništa ne znači jer niste bili spremni braniti svoj dom i svoju Domovinu kad je trebalo, zato i izjavljujete takve glupe izjave koje idu u prilog Pupovcima i Stanimirovićima.
Tvoj prijatelj i koalicijski partner Milorad Pupovac , čija su oba dva brata ubijali Hrvate u četničkim postrojbama kapetana Dragana naredio ti je da kreneš u obračun sa poginulim hrvatskim braniteljima ( HOS –ovcima ) koji su dali svoje živote u obrani Domovine i Jasenovca.
Plenkoviću, poginuli HOS –ovci, poginuli su sa našim starim povijesnim pozdravom „ Za dom spremni„.
Plenkoviću, pozdrav „ Za dom spremni „ je lijep pozdrav , poziv da se brani svoj dom , svoja Domovina kad je napadnuta. Taj pozdrav smeta četnicima i velikosrbima. Po Pupovcu i četnicima ne smijemo braniti svoj dom, svoju Domovinu jer ako je mi branimo nikad neće ostvariti svoj san Velike Srbije.
Vašom izjavom potvrđuje se teza da je Milorad Pupovac ministar financija, ministar kulture, predsjednik Hrvatskog Sabora i predsjednik Vlade. Milorad Pupovac diže hajku na spomen HOS –ovcima, a sa Vojislavom Stanimirovićem podiže spomen ploče četnicima u Glini, Vukovaru, Borovu selu , Trpinji itd.
Zar je četnicima dozvoljeno podizati spomen ploče u Hrvatskoj ? Zašto dozvoljavate da Milorad Pupovac organizira i slavi četničke zločine nad Hrvatskom narodom i oružanu agresiji na Hrvatsku u Srbu 27. 07. svake godine ? Zašto dozvoljavate Miloradu Pupovcu da svake godine u Jadovnom na sva zvona proglašava Hrvatsku zločinačkom državom, a zna se da u Jadovnom nema niti jednog srpskog kostura, nema zločina nad srpskim narodom.
Milorad Pupovac pokušava branitelje prikazati kao ustaše, fašiste i zločince, Domovinski rat kao okupatorski koji je protjerao 200 tisuća Srba iz njihove pod navodnicima Republike Srpske Krajne, a Hrvatsku kao zločinačku državu. Upravo je Milorad Pupovac fašista, ideologija Velike Srbije je fašistička, Srbija je fašistička jer ima tenziju na Hrvatski teritorij i jučer i danas. Sramota je šta se radi Hrvatskim braniteljima, a dozvoljavaju pozdravi sa pozivom na „ smrt „ veličanje zločinca Josipa Broza Tita, JNA, jugoslavenske zastave sa krvavom petokrakom zvijezdom.

Nećemo si lagati , nećemo nasjesti da su antifašisti , antifašisti. Antifašisti su komunisti koji su bili za Jugoslaviju i protiv Hrvatske.
Temelji ove Hrvatske nisu na antifašizmu kako se plasira u javnosti, temelji su na Domovinskom ratu sviđalo se to Pupovcu, četnicima ili komunističkim smradovima.
HDZ je abolirao četnike, a branitelje zatvarao, natjerali ste blizu 3000 branitelja na suicid i ovim putem vam kažem da je dosta, dosta je progona, dosta je četnikovanja.
Pozivam Vas da ne pokušate ukloniti spomen ploču poginulim HOS –ovcima ili zabraniti naš domoljubni pozdrav „ Za dom spremni „ .

Hrvatskim braniteljima je dosta maltretiranja i progona, a krenete li kako najavljujete, pazite da se ne dogodi novi ustanak i nova 1991. godina. JNA i četnici nisu mogli slomiti otpor Hrvatskom narodu pa neće ni Pupovci, Stanimirovići ili Plenkovići.
Miloradu Pupovcu i onima kojima smeta domoljubni pozdrav „ Za dom spremni „ želim sretan put u njihovu Srbiju.
Zanimljivo, Miloradu Pupovcu smeta pozdrav „Za dom spremni „ ali mu ne smeta kada prima Pavelićeve i ustaške kune.
Kao dragovoljac Domovinskog rata branio sam Hrvatsku sa pozdravom „Za dom spremni„. Ja sam bio , i do kraja svog života ostajem „ Za dom spremni „ !

Izvor: Dragovoljac Domovinskog rata i predsjednik
Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec

Stric Ivan!

Oglasi

6 Comments on Otvoreno pismo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću!

 1. PRVA OKRUŽNICA HNO POSLIJE POGLAVNIKOVE SMRTI
  http://otporas.com/1762-2/

 2. ivan // 08/12/2016 at 17:29 //

  bravo bravo bravo.i još jeđñom bravo.

 3. dubravka majić // 09/12/2016 at 08:22 //

  bravo…čitala i plakala…svako slovo je na mjestu..Pozdrav “ZA DOM SPREMNI”…kaže da cemo opet biti spremni ako zatreba za svoj dom . Skupimo hrabrosti i oćistimo one koji nisu za dom spremni,,,pupovce, stanimirovice, i ine….koji sjede u našem DOMU….

 4. da spreman,jedva cekam! BRAVO svaka rijec na mjestu…..

 5. vily // 09/12/2016 at 21:19 //

  Predlazem da se svi pocnemo sluziti tim casnim pozdravom, vec kod samog medjusobnog pozdravljanja odnosno odzdravljanja, na ulici u trgovinama ili bilo gdje se susrecemo glasno i ponosno i na taj ce se nacin taj pozdrav udomaciti do te mjere da ga se nece moci iskorjeniti. “Jedan komarac ne moze zaustaviti avion od poletanja, ali milijuni to mogu”.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: