Novo!

Pa neka smo Ustaše, Fašisti…Treba pogledati tko nam daje te pogrdne nazive.

Mediji u Hrvatskoj osim par portala (Dragovoljac i Braniteljski portali) koriste se isključivo u nanošenju štete, kako radnicima i nezaposlenima tako i braniteljskoj i domoljubnoj populaciji. To koketiranje sa stajalištima (čas lijevo, čas desno) nas pretvara u ovisnike koji čekamo neku pozitivnu vijest, koja i kada dođe nikada nije dovoljno dobra da bi zadovoljila i uklonila naše nezadovoljstvo! Gorčina i razočaranje je u nama! Dakle nastavljamo i dalje gledati televizijske programe, i tražiti nešto što bi nam moglo dati osjećaj zadovoljstva, ali vrlo kratkotrajnog.

Tada se to nezadovoljstvo prije ili poslije manifestira i na našim obiteljima, okolini.

Ja ne poznajem osobu iz braniteljske populacije koja od 20 do prvog ima novaca! Eto. To nam je naše požrtvovanje dalo! Za to smo ginuli, ostajali invalidi bez udova, prikovani za kolica i bolničke postelje. Postali smo sirotinja veća no što smo bili, gurnuti na marginu društva i proglašeni (u nekim dokumentima) potencijalnim samoubojicama. Više nas je pomrlo od 1992 do danas i počinilo suicid, već što je poginulo i nestalo bojovnika u ratu.

Nazivaju nas državnim neprijateljima o kojima samo Tajne službe vode brigu! Registriraju se svi vukovi samotnjaci, agresivniji istupi, okupljanja. Mi zapravo nismo svjesni koliko smo praćeni i koliko se prate mobiteli, telefoni, Facebook, koliko je agenata među nama, koji će sa vama popiti piće, doći vam na rođendan djeteta, pojesti pričati sa vama o stvarima koje vas žuljaju i nakon toga, ako plate račun u kafiću ili restoranu, istog će donijeti kod svojih šefova i namiriće im se svota koju su potrošili da bi izvukli neko vaše stajalište ili informacije koje traže! Stožer za obranu Vukovara je non-stop pod prismotrom. Žao mi je što Stožeraši ne preuzmu malo veću zadaću i cilj, plemenitiji za dobro cijelokupunog Hrvatskog naroda, osim borbe za pijetet u Vukovaru! Pijetet Vukovaru je veliki korak. Nisu sami nikako, ima nas još koji smo uz njih i njihovu borbu dan-noć! Pijetet treba cijela naša Domovina i narod. Zaštitu od ovog komunističkog sustava treba i ono malo dijete, svaka supruga, žena i muškarac. Svi smo definitivno ugroženi. Na sve se gleda, sve se prati i uredno upisuje u računala, za moguće optužnice, kako njima tako i svima nama, bili mi branitelji ili ne! To i jeste prava registracija kojom su označeni svi koji trebaju biti umirovljeni. Mi smo na tragu uništenja naše nacije, jer malim narodima nikada nije bilo teže no danas! Ne mora to biti likvidacija, u doslovnom smislu riječi, mada sve ukazuje da bi išlo i po tom već viđenom Bleiburgškom naputku!

 

Srbija sa svojim „apostolima“ (pjevačima i starletama), pohodi Hrvatske gradove, mladež truje obscenim nastupima u kojima se nerijetko nazire i četništvo, doduše prikriveno! No jednom četnik je uvijek četnik. Tako vrijedi i za M.Ilića, Đ.Balaševića i druga smeća srbske estrade! Tiha okupacija koja je počela nakon 1945 godine je u punom zamahu i ne postoji čovjek koji ne osjeća bilo zvijeri i njegovo htijenje!

Jedan svjetski jezik, za sve zemlje koji nikako neće biti onaj kojim pričamo mi Hrvati! Nametnuta povijest, neistinita, lažna koliko i sam Sotona, se predaje u školama kao dogma i jedina istina na ovom svijetu. No istina je daleko drugačija,i bolnija.Rekli bi emisari, da nam žele ukloniti bol, bilo medikamentima bilo da nam plasiraju laži koje moramo svaki dan slušati i gledati. No ja im mogu sa svog mjesta i stajališta odgovoriti.

Neka me boli. Jer dok boli,ipak znam da sam živ i da se borim za nešto plemenito u životu! Za Boga, od srbokomunista Slobodnu Nezavisnu Državu Hrvatsku!I Za slobodne Hrvate i Hrvatice, za našu Katoličku vjeru i svetu Hrvatsku obitelj! Pa neka smo Ustaše, Fašisti…Treba pogledati tko nam daje te pogrdne nazive. Imaju svi kokardu na šubari i šajkači.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: