Novo!

Par riječi o liječničkoj komori!

Hrvatska liječnička komora se ne mori uopće sa indikativnim nalazima koji su temelj, osuda i sumnja koja može biti velika i temeljita u smislu da se podigne tužba protu njih, jer sve što se događalo sa Dragovoljcima i Braniteljima NITI JEDNIM SLOVOM, nije opovrgnuto. Stoga sumnja postoji dalje, zakazala je socijalna skrb koja je pročetnički nastrojena i ima uposlenike koji primaju Kune, a ne rade svoj posao. Zapitao bih i sociologe, koji naime proučavaju sve druge pojave u društvu, od narkomanije, alkoholizma, pedofilije koju će za koju godinu u Europi ali ne i u Hrvatskoj javno proklamirati i odobriti. Jer mi koji smo branili i obranili Hrvatsku, i stvorili je na krvi nemamo nikakva prava, spram udruga koji su loši utjecaji sa pologom koji će nas koštati, i života. A liječnici naši primaju plaće, psiholozi, psihijatri. Pitam ovim putem velike Domoljube koji su preko malih ekrana, pratili Domovinski rat živuće naravno, i koji su danas u liječničkoj komori imaju li oni kadra za obrađivanje ovih podataka. Jer je poznato da je u Baranji 10 sela kontaminirano, jer se djeca rađaju sa karcinomom, od 1990 do danas.

Uz informaciju da su izbacivali leševe iz aviona, vjerovatno zaražene biološkim agresorom nativne prirode. To bi značilo da dodirom se zarazi, koža tkivo i pri tome nastaje infekcija, kojoj je smrtonosni ishod. Jer katolici, kakvi jesu JNA je sa četnicima koristila sve moguće otrove da bi pokazala nadmoć u vojnom smislu, ali joj se to omaklo, jer su mala duha, muda kao i kvocijenta. Ubacivali su i granate i mine ručne kumulativne koje bi eksplodirale u ruci prilikom vađenja osigurača. MORH 27 godina nakon sukoba nisu dekontaminirali bojište niti radili analizu tla, niti radili sanaciju bojišta. Praksa u svim vojnim obiteljima je ta, da se to čini, na način da se to upiše, izmjeri, i odredi kakvoća tla, i prepoznaj agens s kojim je napad vršen. Kod nas je kontra sve postavljeno: kod nas se radi sanacija bojišta u St. Jankovcima i broje četnički leševi te se mori obitelji Culej, jer je heroj Domovinskog rata, i jer mu je brat ubijen mučki u Borovo selu. Za njega pravde nema, kao i za nas. Suze ostaju u oku, i gorčina raste, ali ne u količini, već u kakvoći i snazi. Za ovo je kriv drž. odvjetnik Bajić, sa suradnicima iz hrv. političkog Sabora. Napominjem: opasna je situacija, i nimalo bezazlena, a bolesti su tek počele, a dokaz su Branitelji i Dragovoljci koji su poumirali od 1992-2017. Do kada misliš šutjeti liječnička komoro?

Oglasi

2 Comments on Par riječi o liječničkoj komori!

 1. Milan Boban // 15/06/2017 at 14:50 //

  Ovu HRVATSKU ŠESTORKU u Den Haagu svakako treba usporediti sa HRVATSKOM DESETORKOM u New Yorku 1982. Oba procesa su se odvijala izvan granica Hrvatske, dakle u tuđini a oba procesa su predstavlja probitke Hrvatske a optuženici u oba procesa SVJEDOČILI ZA HRVATSKU. To ne nesumnjivo da će ih povijest, hrvatska i strana tako okarakterizirati, ocijeniti. Ta ocijena za sigurno neće biti iz njihovih osobnih uvjerenja i osjećaja prema Hrvatima i Hrvatskoj Državi. Ta ocijena će isključivo biti izvađena iz sudskih zapisa u kojima su hrvatski optuženici iz srca i svoje žarke ljubavi svjedočili za Hrvatsku. Njujorški procesi imaju nekoliko desetina tisuća stranica sudskog zapisnika. ja ih posjedujem skoro pola od toga, i doći će vrijeme da će netko Feljton o tome pisati, a poznato je da se skoro iz svih Feljtona filmovi snimaju.
  Iskreni pozdravi HRVATSKOJ ŠESTORKI!

  INTERVJU S POGLAVNIKOM DR. ANTOM PAVELIĆEM O POTPISIVANJU RIMSKIH UGOVORA, piše: marko Sinovčić.
  http://otporas.com/intervju-s-poglavnikom-dr-antom…/

 2. Milan Boban // 15/06/2017 at 23:18 //

  MY DETERMINATION – MOJA ODLUKA
  http://otporas.com/my-determination-moja-odluka/

  http://kamenjar.com/geopoliticki-polozaj-hrvatske

  GEOPOLITIČKI POLOŽAJ HRVATSKE, piše Maks … – Otporaš
  otporas.com/geopoliticki-polozaj-hrvatske-pise..

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: