Novo!

Pitanje koje treba odgovor!

Čitao sam jednu trilogiju, i gledao film desetak puta, da bih potvrdio, nekakve sumnje svoje koje su me pilale par godina. Kako!?

Evo za početak radi se o trilogiji Tolkiena, “Gospodar prstenova”. Primjer: Orci su u knjizi prikazani crnom bojom, muljavi, brkati, i naoružani tupim noževima. Nadalje…Vilenjaci, patuljci i ljudi, su kulturni, koliko toliko uljuđeni, koliko toliko i bolje mirišu i bolje se hrane…životinjama i povrćem. Viljenjaci su mudri, žive na kamenu, u šumi, i po selima,a Hobiti su mali pa su svi ih gazali i prebacivali im krivicu za osobne neuspjehe…zato jesu i mali ostali, jer su imali neopisivo težak teret.

Priča o Kralju je kao o našem Kralju Zvonimiru, i drugim hrvatskim kraljevima, pa i bilo kojim svjetskim kraljevima. No osobno bih se zadržao kod ovog našeg nesretnog Kralja Zvonimira kojeg su Srbi ubili, a Srbi, su se prozivali Hrvatima. Dakle sve je jasnije da je Tolkienova priča, moguće i preslika od nas, jer su nakon objavljivanja tog djela, mnogi ljudi prešli na katoličku vjeru. A ostali su u svojoj domovini. I da nastavim…Orci, crni kakvi jesu,u mnogome nas Srbi žele prikazati takvima, ali su se zeknuli, jer su projicirali svoje nedostatke i genetske pogreške na Hrvate. Tako da su Srbi kako su potekli sa juga Afrike, tamo već jeli ljudsko meso, kao i Orci u knjizi Tolkiena…prema tome, mislim da je stvar zaključena.

Kralja Zvonimira su ubili, Srbi jer su dolazili u Hrvatsku kao skakavci, u valovima, kada god su bili gladni i žedni. Takvi smo Hrvati, gostoljubivi, i zato platimo glavom. Stoga, treba dobro osiguranje imati u budućnosti. Recimo zaštitarsku službu. Šalu na stranu, o ovom mi je moj profesor govorio, u srednjoj školi, tako da sam kod jednog satnika, završio, obuku za zaštitu važnih osoba-zlu ne trebalo!

Oglasi

2 Comments on Pitanje koje treba odgovor!

  1. Zvvonimir Kralj // 05/06/2017 at 04:42 //

    Kralj Zvonimir umro je prirodnom smrću, to je povjesničarima poznato, jedino širitelji povijesnih obmana i naivni sljedbenici još prodaju tu demagogiju. Provjerite povijesne činjenice, pročitajte neke povijesne radove, npr. Dražen Nemet O smrti kralja Zvonimira i druge… http://www.ffzg.unizg.hr/pov/pov2/files/3zavod/radovi38/nemet38.pdf

  2. Ivan // 05/06/2017 at 20:33 //

    Zvonimira je doista ubijen jer je otkriveno da je sudjelovao u zavjeri protiv Petra Krešimira IV. Tko se mača laća od mača i gine. Tko je organizirao atentat na Petra Krešimira IV i to se zna jer bilježe kronike !

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: