Novo!

POČETAK KRAJA!

Prvi su koraci uvijek najteži pa tako i ovaj današnji koji je napravljen u centru Zagreba i leglu političkog kriminala i lopovluka. Danas dana gospodnjeg 24.03.2018. pokazalo se pravo lice naroda i njegovog mišljenja o dosadašnjem vodstvu politike a samim time i države. U ovu situaciju su nas dovele kukavice i izdajnici koji nemaju hrabrosti se suočiti sa stvarnim stanjem i prijetnjom cijelokupnog stanovništva republike Hrvatske te objeručke prihvaćaju sve što im kojekakvi bjelosvijetski HOŠTAPLERI nameću a ove kukavice to objeručke prihvaćaju i tu traže svoju zaštitu ali ni to neće dugo trajati.

POVOD DANAŠNJEG OKUPLJANJA

Danas su opet časni i pošteni građani dostojanstveno pokazali svoje zajedništvo a samim time i svoje nezadovoljstvo radom vlade RH. Neke osobe koje ću spomenuti u svom osobnom mišljenju ne budem oslovljavao sa GOSPODIN jer te osobe su sve samo ne gospoda. Povod današnjeg masovnog okupljanja je protivljenje odluci sadašnjeg premijera Plenkovića koji je samostalno donio tu odluku da se potpiše Istambulska konvencija bez pitanja drugih članova stranke u samom početku ili drugih parlamentarnih stranaka. Isti izdajnik naroda kad je to obznanio javno, mnoge stranačke kolege je ucijenio kao i mnoge druge, a da bi ostvario svoj lopovski čin i naum isti u zadnje vrijeme obilazi manje podružnice stranke kojoj je na čelu.

Današnjim okupljanjem već su počele političke laži cijelokupnog stanovništva kako u Domovini tako i vani, svima dobro znana istina je da su svi MEDIJI slugani političara pa se tako i danas u javnost iznose same laži o broju prosvjednika i prije samog početka prosvjeda bilo je više građana nego što su mediji izvijestili-po običaju samu laž.

Po izvještaju medija na prosvjedu je bilo oko 5 000 ljudi što je opet LAŽ kao i do sada njihovo izvještavanje a osobno sam bio tamo i tvrdim da je bilo po mojoj procjeni minimalno od 60 000 do 70 000 časnih i poštenih građana koji su se odazvali na poziv Građanske inicijative. Dokaz da ti mediji lažu je i u izvještaju anketa koje oni provode a objavili su ga prije dan ili dva, po njihovom izvještaju i anketi na građanima ispada da su od 60% i 90% građani za potpisivanje IK što je očita laž. Možda je i to točno samo ako su anketirali samo članove koji su u predsjedništvima političkih stranaka, ali svima bi trebalo biti jasno da niti jedna stranka nisu samo članovi predsjedništva nego građani koji su ih izabrali, ali to kad nas nije tako kako bi trebalo biti nego su stranke prisvojili sebi razni izdajnici. Evo samo jedan primjer koji je nažalost mnogima promakao ali meni ne…….

Predsjednik vlade (največi neprijatelj naroda) Plenković ovako se obraća svima Vama pa i meni. U svim svojim nastupima Plenković izjavljuje MOJA VLADA kao da ju je on osnovao i da je njegovo privatno vlasništvo a tako se i ponaša što nije nimalo logično. Ova VLADA nije Plenkijeva nego je to VLADA REPUBLIKE HRVATSKE I NJENIH GRAĐANA i kao takva treba zastupati sve građane Republike Hrvatske i njene interese a ne samo privatni interes što se do sada radilo. Drugi slučaj istog Plenkija: HDZ MOJA STRANKA; izdajnik je i to sebi prisvojio iako je u srcu i duši komunist. HDZ je nekada davno bio stranka članova koji su bili i ostali DOMOLJUBI ali ubacivanjem komunjara i jugonostalgičara izgubila je vrijednost kod časnih i poštenih domoljuba.

POČETAK KRAJA

Kad se malo vratim u bližu i dalju povijest zbivanja kod nas sve što se događalo je se događalo oko ili na sami KRŠĆANSKI BLAGDAN USKRS i nadam se da će i ovi događaji imati pozitivan kraj i da će narod opet pobjediti izdajničke političare i da će to za njih biti PORAZ I KRAJ.

Izvor: SPO

2 Comments on POČETAK KRAJA!

  1. Broj prosvjednika su lažirali ! Ne prvi puta ! Samo, Hrvati pamte, osobno i sam tome svjedočim : Velika okupljanja, veliko povjerenje… mora rezultirati i velikim potezima ! Kada se desilo povijesno okupljanje ranih devedesetih, najžešći potezi, rezovi … slanje u povijest ondašnjih partija te očeva današnjih ‘vjerodostojnih’ kćeri i sinova izostalo je !

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: