Novo!

Počinje sezona požara u Dalmaciji!

Specijalni rat u Dalmaciji će se voditi svim silama. Gorjet će cijela obala sa raslinjem. Srbi uredno pale, i podmeću požare, jer ih je tako učila JNA i SPC, a Hrvati gase, jer drugčije ne ide kod nas. Inače sve se svodi na ovo: Specijalni rat, nije nikada bio specijalniji no danas. Kako izgleda nije zgorega niti nositi protu požarne aparate, diljem obale, jer srbadija pali sve što se paliti može.

 

Kako sam već opisao u prošlom tekstu, za paljenje se služe, tijekom dana kada je sunčano ovim sredstvima. Teško je otkriti počinitelja:

  1. Šibicom
  2. Upaljačem
  3. Lećom
  4. Napalm kockicom
  5. Benzin
  6. Petrolej
  7. Debelo stakleno dno šampanjca

Gorjet će naša dalmatinska obala, koja je oduvijek bila, urasla u raslinje, koje se na suncu sušilo. Turisti koji dolaze na more nisu uvijek sa dobrim razlogom došli. Jer među njima ima i onih koji su zlih nauma i zlih namjera, te stoga i pale našu obalu koja je atraktivna u zadnjih 150 godina. Specijalni rat koji se vodi u Dalmaciji sa paljenjem raslinja i obale, utoliko je gori jer se nikada nije prestala raditi ova aktivnost UDBA, KOS-a, i drugih službi paravojnih formacija i srpskih tajnih službi. Stoga neka ne ostane nezabilježeno, da se i mali Hrvat podigao i ustao u zaštitu, naše dalmatinske obale. Vatrogasci će imati pune ruke posla…možda ne kao ranijih godina, jer su utoliko pripremljeni, u obranu dalmatinske obale, od četnika i utvara iz Srbije. Neka svako bude Za Dom Spreman-svoj, tuđi neka poštuje. To je sve. Ne daj na sebe i svoj Dom!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: