Novo!

Podmetanje požara u Hrvatskoj!

Specijalni rat protu Hrvatske, se nastavlja. Gori jadranska obala. Šume i raslinje se pali na sve načine, i to specijalnim sredstvima, koja se proizvode u Srbiji. Takva nastava se drži od kada postoje spec. jedinice JNA, koje treniraju u Nišu i Pančevu.

Način rada:

 1. Kockica napalma se baci na željeno mjesto i pusti se neka se topi…kada se istopi, dolazi do paljenja.
 2. Leća i komad krpe natopljene benzinom, se postavi na željeno mjesto osvjetljeno i pod jakim suncem. Usljed zagrijavanja, dolazi do zapaljenja tvari koje su postavljene i usljed toga do požara.
 3. Nadalje svaki novi koji je naveden, jeste vjerovatno novije proizvodnje, i zlokobniji nego prije. Ova sredstva se koriste danas u postavljanjima požara, diljem Hrvatske.

Psihološki rat kojeg vode Srbija i domaći četnici, je udarac koji nas uništava, na sve načine, jer sve ijedan četnik i Srbin u Hrvatskoj žele uništenje hrvatskog naroda, dalmatinske obale, raslinja, šuma, kao i svih drugih objekata. Nisu im niti djeca drugčije naučena, jer sa generacije na generaciju, se događaju iste neprilike, koje vode novim sukobima!

Oglasi

2 Comments on Podmetanje požara u Hrvatskoj!

 1. Za neke je Radovan Kardžić ratni zločinac – što i jest – dok je on za sve Srbe jedna povijestna osoba koja je uspijela prinijeti srpsku granicu preko DRINE na hrvatsko povijestno područje Bosnu i Hercegovinu. To je njegova zasluga i tako će ga srpska povijest obilježiti i spomenike mu dizati, čak i u Ameriki kao i njegovu predhodniku i četničćkom vođi Draži Mihailoviću. To su činjenice koje možemo požaliti ali ne i ignjorirati.

  http://otporas.com/obljetnice-jure-francetic-ratnik…/

 2. Bijednici nad bijednicima. Govorim o ovoj gore dvojici na sliki. Ovi bijednici ne znaju da Crkva nebi bila Crkva kada nebi imala spomenike i kipove onih odvažnih crkvenih dostojanstvenika koji su sve žrtvovali i svoje život dali zaštiti Crkve i crkvenih vrijednosti.
  Ista stvar se može reći i za hrvatskog Krilnika i Gorostasa Juru Francetića. Ali ovi bijednici sa slike beogradski misle…

  Okružnica Hrvatskog Narodnog Otpora…
  http://otporas.com/iz-okruznice-hrvatskog-narodnog…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: