Novo!

Podmetnuti požari u Dalmaciji, su važni dijelovi specijalnog rata!

Proizvodnja piva u Hrvatskoj je naglo porasla, nakon rata, a primjetio sam iako nisam pivopija, da je se pivo promijenilo te izmijenilo okus, i da nije nikada kao što je bilo. Nešto se je dogodilo, i promijenilo u image Ožujskog piva, kao i svih drugih piva u Hrvatskoj. Možda se čini neiskreno no polazim od toga da smo svi ponekad pili pivo kao Dragovoljci u ratu i poraću… Neprijatelj je ostao isti. Jednako podmukao, odvratan, smrdljiv i nedodirljiv.

Je li ovo Hrvatska Domovina!?

Nešto je čudno u zraku. Političar u Saboru, ima sve što mu je potrebno. Dnevnice, gorivo, mobilnu tehnologiju, ručkove, kavu u saborskom restoranu. I narkotike imaju…po potrebi. Kokain, heroin, extasy, marihuana, LSD, i raznorazna sredstva za smirenje. Oni se drogiraju, a mi po njihovom trebamo dobijati informacije, i slabiti duh, um. Srpski nadčovjek/Übermensch bombardira obalu jadransku i more, Hrvatsku, Herceg Bosnu, Slavoniju.

Ovo je bolna točka:

  1. Radijacija nije ispitana,
  2. BoT, nakon Domovinskog rata i što je najčudnije, mi umiremo a nitko na ništa ne reagira niti dira.
  3. Dalmatinska obala gori po zapovjedi i nalozima ministarstva SAO Krajine, i ubačeni agresori koji imaju za cilj uredno potpaljuju, raslinje. Gore ogromne površine kao kontinentalne Hrvatske kao i otoci. Za ovo su zaslužni Srbi i srpska organizacija teroristička, koja je školovana u JNA, i po specijalističkim stranim obrazovnim ustanovama, i diplomatskim predstavništvima. Rusija ih jako podržava. Možda ne od vrha već od dijela koji je pikantno začinjen pravoslavljem kao i terorističkim zamislima.
  4. Uostalom i bomba u Vinkovcima, koja je postavljena u pješačkoj zoni 2015, je produkt toga, terorističkog rata, kao i “(radiofonija/telefonija”, koja je zaslužna za početak i usađivanje zamisli o ovoj akciji. Za sedam dana je prestala istraga, jer su naišli na zvijer, na kraju puta sa kojom se nisu mogli nositi. Ta zvijer je četnik, a u SOA su disciplinirano, prekinuli istragu, da se ne bi “ne daj Bože” zamjerili A. Vučiću, Šešelju, Nikoliću. Sumnjivo do bola.

Način na koji pale dalmatinsku obalu, jeste objašnjen u linku:

Link:

Podmetnuti požari u Dalmaciji!

Odgovara im tako…Besćutnost sistema koji je postkomunistički, UDBA-ški, zasut stranim tajnim službama i njihovim agentima je donijelo toliko rasula u Hrvatskoj, da se ne vide niti oni koji su Hrvatsku gradili u krvi organima, dijelovima tijela. Zašto treba jedan Heroj Domovinskog rata trpiti četnike u Saboru, i što se uistinu dogodilo sa njim i zašto je napadan? To bi trebalo bi pitati sve one koji nisu bili za Hrvatsku Domovinu, i koji su likovali, tri dana prije Borovo sela, 02.05.1991 kada su obavijestili četnike da slijedi akcija ulaska autobusa u selo. Ti isti koji su to učinili su bili u MORH, visoko pozicionirani i moćni toliko, kao što sam napisao u svojoj knjizi “Dnevnik jednog Unuka”, spremni na sve, žrtve, razaranja, krv, sakaćenje, ali ne na žrtve iz svoje obitelji. Nikada nisu spremni bili pod kišom metaka izaći van u napad, čišćenje terena, ili pod granatama voziti objed, municiju ili naoružanje, prevoziti ranjene. Danas nije teško uzeti oružje u ruke…no jednaki ovima navedenima su Srbi i četnici!? Što se događa u Hrvatskoj!?

Pat pozicija ili Status Quo!

Pozicija im je sigurna bila tada u ratnom razdoblju, i to kane zadržati. Da bi u sljedećem naletu ponovo ista sirotinja bila izdana tri dana prije nekakve akcije.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: