Novo!

Podrška HPC, Predragu Mišiću Peđi

HPC-Grb

Poglavar, Hrvatske Pravoslavne Crkve- HPC, Arhiepiskop Bonifacije Andrija Škulić podržava pravoslavce branitelje i gospodina Predraga Mišić u njegovom radu!

  • Vladika Bonifacije Andrija, kao poglavar, Hrvatske Pravoslavne Crkve-HPC, da li podržavate incijativu gosp. Predraga Mišića Peđe? Da, mi Hrvati pravoslavci i branitelji pravoslavci kao i HPC podržavamo inicijativu našeg pravoslavnog subrata i branitelja i poduprijet ćemo je uz molitvu i javno…takvih iskrenih sunarodnjaka, domoljuba trebamo.
  • Što mislite o njegovim stavovima? Stavovi su iskreni, realni i pravedni.
  • Kome odgovara ovakvo stanje oko srbske nacionalne manjine? Odgovara drugovima koji gledaju svoje privatne interese, te isti ne rade za opće dobro, za svoj narod i sirotinju i napuštene na selima. Dobivaju se milijarde iz državnog proračuna za SPC i NSV, pa zar nisu u stanju nešto doprinijeti za maloga čovjeka, a ne stalno se bogatiti i bogatiti, to Krist i Presveta Bogorodica sigurno ne bi odobrili!

Pravoslavlje ima svoja načela za spasenje svoje duše, stoga isti ti trebaju tražiti oproštenje za svoje grijehe i početi raditi za dobro svoga naroda, malog čovjeka. Pupovac i slični njemu moraju shvatiti da je bilo dosta laži i obmane.

SPC poručujem da je naša, Hrvatska pravoslavna crkva-HPC, bila priznata od Rumunjske Pravoslavne crkve, Bugarske pravoslavne crkve, Ekumenskog patrijarhata i same SPC i Patrijarha Gavrila Dožić, jedino se nisu složili da Njegovo Blaženstvo Mitropolit Germogen nosi titulu “patrijarha”. Sve ostalo su prihvatili u ono vrijeme, a sad rade probleme oko registracije HPC u današnje doba, pa se moram zapitati kakve su zle namjere istih?!

Mi kao hrvati pravoslavci i HPC zagovaramo bliskost naših naroda, jer je dio njih branio našu Svetu Domovinu!

Sve ZA KRISTA, Domovinu i narod svoj!

Na sve Vaše čitatelje šaljem blagoslov Svetog Andrije apostola +++ zaštitnika pravoslavlja i HPC.

Bonifacije Andrija Škulić

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

žig veći

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: