Novo!

POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA TOMISLAVA ŠANDORA

mp

Tomislav Šandor sin hrvatskog branitelja invalida i zatočenika srpskih logora tijekom Domovinskog rata mučki je napadnut od trojice pripadnika srbočetnička čiji se podatci skrivaju od javnosti te su nam dostupni samo podaci o starosti. Radi se naime o trojici punoljetnih četničkih sinova rođenih 1987.g.,1994.g.te 1996.g.
Tomislav je napadnut te premlaćen željeznim šipkama dana 14.02.2016. oko 16:00 h. te mu je dok je ležao na zemlji jedan od srbočetničkih sinova repetirao pištolj i prislonio na glavu s namjerom da ga ubije.
Po izviješću policije kako se navodi predmeti s kojim je Tomislav pretučen su nepoznati kao i pištolj koji je imao jedan od napadača. Svi ti podatci su zasigurno poznati policiji kao i imena i prezimena počinitelja tako i predmeti koji su taj dan korišteni s namjerom TEŠKOG UBOJSTVA.
Jedno ubojstvo se je već dogodilo u gradu Vukovaru. Pokojni Darko Pajičić nažalost je od jednog takvog čina preminuo, a za što nitko još nije odgovarao.

KUDA IDEŠ KOJIM PUTEM

Jedan od pokretača sviju nereda u Republici Hrvatskoj živući četnik Milorad Pupovac napisao je pismo Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da ga građani pljuju i nazivaju ČETNIKOM što i jeste i oko toga se digla velika prašina i svi domaći mediji o tome uvelike pišu ali kada se radi o pokušaju TEŠKOG UBOJSTVA nitko ništa kao da se ništa nije dogodilo. Uvije vrijedi ona narodna: UJEO VUK MAGARE!

PITANJE POSTAVLJAM:
PREDSJEDNICI
PREMIJERU
MINISTRU UNUTARNIH POSLOVA

Gospodo političari. Mi mali ljudi koji smo se borili za ovu našu Domovinu i koji smo Vama dali povjerenje da nas u svojim ovlastima štitite što će te poduzeti vezano za ovaj slučaj pokušaja TEŠKOG UBOJSTVA.
Da li će i taj slučaj završiti u nekoj zavarenoj ladici DORH-a ili će te vi sukladno svojim ovlastima poduzeti neke korake da se napokon počne poštivati i sprovoditi zakon u RH.
Dali će počinitelji ovoga nedijela biti kažnjeni po zakonu ili će i oni biti pušteni na slobodu da i dalje provode teror nad našom djecom.
Gospodo političari ovo nije prvi slučaj da se to dešava kod nas u ovih 21 godinu od završetka rata da Hrvati budu žrtve srbočetnika i njihovih potomaka.
Prvi slučaj se je dogodio samo da vas podsjetim prije 2 ili 3 godine u VOJNIĆU gdje je isto tako sin četnika povratnika nemilosrdno nožem zaklao dva mlada Hrvata.
Gospodo političari Darko Pajčić maloljetni Dragovoljac mučki je pretučen također od jednog takvoga pripadnika PP Vukovar Saša Sabadoš a da za to nije ni podignuta optužnica nego je isti još za to nedjelo unaprijeđen.
Gospodo političari ovo je treći slučaj gdje su naša djeca napadnuta. Troje naše djece nakon rata završilo je nažalost u GROBU.
Gospodo političari koliko je pripadnika srpske manjine fizički napadnuto poslije Domovinskog rata koliko je njihove djece završilo u grobu NITI JEDAN TAKAV SLUČAJ, pa Vas ja sada javno pitam tko je nacionalno ugrožen u Republici Hrvatskoj.

GOSPODO POLITIČARI STANITE UZ SVOJ NAROD TE GA ZAŠTITITE JER VAM JE NAROD ZA TO DAO POVJERENJE. NEĆE BITI DOBRO AKO SE NAROD BUDE PONOVNO MORAO SAM BRANITI OD ZAOSTALIH ČETNIČKIH PRIPADNIKA. Ja kao pripadnik hrvatskog naroda, naša djeca, i svi Državljani Hrvatske smo ugroženi!

Senad Patrik Omić

Stric Ivan!

Oglasi

1 Comment on POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA TOMISLAVA ŠANDORA

  1. Mario // 01/04/2016 at 17:18 //

    Zalosno i istinito neznam kada ce to shvatiti nasi politicari.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: