Novo!

Pokušaji proboja i izvlačenja su zamazivanje očiju!

Dvije su stvari značajne i izuzetno vidljive s ovog povijesnog odmaka.

 1. Nefleksibilnost i zatupljenost tzv. JNA u strategiji (vidi se izravan utjecaj ruske škole) i time samo taktičko djelovanje prema našim postrojbama u Vukovaru. Naime, tzv.JNA i četnici su “pali” na ispitu iz oba predmeta (strategija i taktika) jer su se držali ko pijan plota Hitlerova napada na Staljingrad (23. kolovoza 1942. – 2. veljače 1943.) koji je Hitler izgubio i koji se smatra prekretnicom II.S.R. u Europi.

I onoga.

 1. koje je izuzetno značajno za Vukovar, a to je IZDAJA.
  Vukovar je izdaj kako od Tuđmana tako i od ostataka GŠ HV i tadašnje politike u RH…To je jasno vidljivo iz objavljenih telefonskih razgovora Jastreba starijeg s Tuđmanom.
  I ne samo Tuđman, ima ih još koji peru ruke kao Poncije Pilat : Šarinić i Šušak. Staljingrad je zbog svog političkog značaja (Staljinovog grada) morao biti obranjen i imao je tada podršku cijelog SSSR-a. Ako se ne varam Hrušćov je “uveo red u obranu Staljingrada” i obranio ga je. Tuđmanu je uveo “nered” u obranu Vukovara i “obranio” ga je.

Kako “obranio”. Pa trebalo mu je žrtveno janje za međunarodnu politiku i našao ga je. Priče i pričice da se nije moglo, da je bilo nožem pod vrat cijeloj Hrvatskoj ne drže vodu. Koliko je meni poznato bilo je i snaga i sredstava u najmanju ruku za izvlačenje. Pokušaji proboja i izvlačenja su zamazivanje očiju. Eto toliko s moje strane, a sada očekujem poplavu pljuvanja čistokrvnih brojača krvnih zrnaca.

No ipak ZA DOM – SPREMNI

Izvor: Ivan Čavrak

1 Comment on Pokušaji proboja i izvlačenja su zamazivanje očiju!

 1. Milan Boban // 03/10/2017 at 22:22 //

  Vrlo interesantno. Treba se sustavno iznositi istina o Srbima i sustavno i svugdje pobijati njihove laži. I neki hrvati su počeli “masovno” lagati, što je svakako skoro stoljetna spona sa lažljivim Srbima. Uz ove lažljive Srbe se juš uvijek nalaze neki hrvatski izrodi poput Mesića, Jergovića, YUsipovića i njma slični…
  Vrijedno je pogledati sadržaj priloženog linka koji govori o Hrvatu…

  Hrvat kojeg Amerika slavi što je svojim tijelom zaštitio ženu i spasio joj život, ali je zato dobio dva metka..
  http://otporas.com/amerika-svavi-hrvata-jijelom-zastitio…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: