Novo!

Političari su nas ispljuvali, ponizili, bacili na koljena!

Republika Hrvatska, je djelo Dragovoljaca i Branitelja. A za uzvrat su nas političari ispljuvali ponizili, bacili na koljena, i dalje nas ponižavaju i ponižavaju. Nemaju mjere u ničemu tako i u pravičnosti i dijeljenju svega onoga, što nas tišti pa tako i u tome, da nas bogati ubijaju i osiromašavaju. Masonerija nam se smije u lice. U prvom redu u crkvi kao u Nuštru 1991 prema Marincima, ukopani rovu. No što imamo od vikanja kada ništa drugo nikada nismo imali i stoga treba ponekad stati na loptu i viknuti dosta.

Kažu ljudi ljubav pokreće svijet…no prije bih rekao da novac pokreće svijet, te da sve ovo što sam naveo skupa nema smisla, za ikoga osim nas malih ljudi. Domoljubi ispljuvani, Dragovoljci ispljuvani. Pokojnici uznemiravani, skupa sa prijetnjama prekopavanja grobova. Ima li to ikakvoga smisla Vama? Meni nema, jer na koncu za koga ili za što smo išli u rat kada danas nemamo prava kakva bi trebali imati. Ratna događanja koja su se dogodila meni nije ništa spram onoga što se dogodilo bojovnicima na Trpinjskoj cesti, Vukovaru, kao i Nuštru, Bogdanovcima, i diljem Hrvatske. Umiru Dragovoljci svaki dan 10-15 dnevno…užas.

Zlo koje se dogodilo nakon rata, jer je cijela populacija, ismijana, ponižena, od vrha političkoga, kao zalog budućnosti koje nema niti jedan Hrvat, je samo poticaj neprijateljima Dragovoljaca i Branitelja kao i udovica dom rata da nas ponižavaju do kraja, bez milosti. Izdaja koja je među nama, je dostigla, paničan razvoj koji je dio plana protiv malih naroda a podržan je od domaćih političara. Nepoželjne osobe se šetkaju Hrvatskom, kao da nikada nisu poticali ratni sukob i krvoproliće. Kada bih morao napisati rečenicu sa kojom bih definirao stanje u Hrvatskoj, to bi bila ova: Prodane jude za škude, vladaju i uspavljuju narod, da bi lakše zlo činili. To je to.

2 Comments on Političari su nas ispljuvali, ponizili, bacili na koljena!

  1. Otporaš // 19/02/2018 at 22:45 // Odgovori

    Veliki poZDrav striče Ivene. kada imadneš malo vremena od viška otvori ovaj link, pročitaj sadržaj i znaš gdje ćeš ga staviti. To je prvi dio. Sutra ćeš dobiti drugi dio. Vrlo je interesantno.
    Bog!

    OVI HRVATI ZASLUŽUJU DA IH SE NEZABORAVI…
    http://otporas.com/ovi-hrva

  2. Generala Glasnovica za Predsjednika!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: