Novo!

Politički “selfie” Milorada Pupovca!

U sred Hrvatskog Sabora, politička trgovana ubojstvom hrvatskog vojnika. “U jednoj gostionici hrvatski vojnik srbske nacionalnosti ubijen je u nakon što je dobio dopust od nekoliko dana a da NITKO NIKADA NIJE ODGOVARAO”. A ubio ga je čovjek veoma blizak jednom istaknutom političaru u Hrvatskoj. Posljednju rečenicu plačnim glasom izgovorio je Saborski zastupnik Milorad Pupovac.

  1. Zar je Hrvatsko pravosuđe došlo do stepena prikrivanja političkih ubojstava?
  2. Zar Hrvatski zakon ne garantira progon i kažnjavanje ubojice?

  3. Koji Hrvatski političar je iznad Ustava i Zakona Republike Hrvatske?

Milorade Pupovac Vi kao političar u sred Hrvatskog sabora tezgarite i trgujete smrću mladog čovjeka uz to još i hrvatskog vojnika? Nije li Vaša obitelj pročetnički nastrojena, nisu li viđeni Vaša braća u odorama srpske vojske? Malo je ljigavo no u sred hrvatskog sabora raditi trgovinu njegovom smrću i postavljati cijenu nekažnjavanja njegovih ubojica? Od njegove smrti raditi cirkus, teatar i tražiti izvinjenje od naroda hrvatskoga kao da taj isti likvidirani hrvatski vojnik nije sin hrvatskog naroda!? Mislim da je Milorad Pupovac počeo kopati po stvarima koje mu ne dolikuju, jer hrvatski vojnik ostaje hrvatski za razliku od njega koji je veliki Srbin sa plaćom saborskog zastupnika. Mislim da te Stojan Vujnović Srbin Heroj domovinskog rata gleda i promatra. Uzgred Stojan Vujnović Srbin je pukovnik HOS-a iz Andrijaševaca u Slavoniji. Milorade Pupovac hvataj se za stvari koje se također trebaju naći pred zakonom!

  1.  Što je sa ćirilicom u Vukovaru?
  2.  Što je sa ratnim zločincima od Vukovara do Cavtata?
  3.  Što je sa aboliranim četnicima?
  4.  Što je sa četnicima u Policiji?
  5.  Kokardama!?
  6.  Što je sa četnikovanjem sveštenika iz SPC u Slavoniji! Neka SOA znade kakvu igru igraš, jer si ti taj koji podiže četništvo i hvata se za ovakve stvari, kada mu je potreban politički poen! Sačekaj instrukcije iz Beograda ako si u nedoumici…

Izvor: Odeta Susane

 

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: