Novo!

Poruka HOS-ovcima u Splitu!

Progon pravaša u Splitu je nastavak politike koja nije hrvatska i koja će se produljiti, kada završe sa Pravašima, na Zenge, Policiju i sve druge. Dakle udarac je odmah bio na najsnažnijoj, elitnoj postrojbi koja je dala najveći obol i sukobljavala se sa najvećim i najžešćim neprijatelje, i to kada govorim o HOS.

Upitan je danas postupak IX. bojne HOS-a kada je poštedila ministra Orepića, koji je nakon zarobljavanja postao ministar, uz pomoć snaga koje su ga potisnule ka vrhu. Trebali su mu sve kosti slomiti, jer je pucao iz oružja na Hrvate, diljem Domovine. Sa ovim saznanjem se mogu ravnati i ostale postrojbe u RH jer kada završe sa najjačima u Hrvatskoj počet će udarati po ostalima, kategorično, podmuklo, i stoički. Udarili su glavu. Jer mržnja koju imaju prema Dragovoljcu HOS-a je nemjerljiva i velika, a to mnogi ne vide i ne osjete jer nemaju zahvalnost prema žrtvi koju sa nam dali svojom borbom.

IX Bojna HOS-a bi morala malo spustiti Orepića na zemlju jer im je on to zakuhao, i to sa svim mogućim začinima, koji postoje. Od izdaje, licemjerja i hipokrizije, podmuklosti, i drugih agresivnosti. Poruka HOS-ovcima je sa ovog Bloga “Hrvatsko Obrambeno Štivo” : Borite se kako znate, kao u Domovinskom ratu. Oružje je izmjenjeno ali je cilj ostao isti; Hrvatska bez Srba i bez poturica, četnika i komunista!

Oglasi

1 Comment on Poruka HOS-ovcima u Splitu!

  1. HRVATSKI NARODNI OTPOR, HNO I PISMO BRUNE BUŠIĆA
    http://otporas.com/hrvatski-narodni-otpor-pismo-brune…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: