Novo!

PORUKA VLADI RH.. ZAŠTO ŠUTITE ?

Tolić

Zovem se Robert Tolić, rođen 20.11.1994. godine. Otac mi je Branitelj, ja Hrvatski Domoljub. Neki dan u Vukovaru su brutalno pretukli mladića samo zbog toga što je HRVAT..pretukli su ga Srbi, Vas to nije briga, a šta bi bilo da su tako pretukli Hrvati nekoga Srbina, diglo bi se sve na noge i proglasilo Hrvate ubojicama. Darko Pajičić je preminuo zbog milicajca koji je radio u Vukovaru. Opet o tome šutite kad ćete se ispričati obitelji Pajičić?

Spomenik u Splitu za sve poginule HOS-ovce je uništen a Vas ni to nije zanimalo, jer su za vas HOS-ovci, Ustaše, ovo, ono a HOS Vam je bio dobar kad je bio rat, kad je stao u obranu naše Domovine. Veljko Marić trune u zatvoru, Vas ni to ne zanima glavno da se pomiluju drugi, a za Hrvatske Branitelje Vi nemate volje a ni vremena.. Branitelje se naziva fašistima, šatorašima a Vas ni to nije briga. Pupac, Stanimirović sjede u saboru i pljuju po Hrvatima a Vi opet ništa. Domoljube progone jer imaju majicu ZDS, HOS ili neku drugu. Vi na to šutite. Jer za Vas je pozdrav ZA DOM SPREMNI ustaški, a ne pozdrav s kojim su Branitelji išli u rat. Mene ovo sve brine, jer moj tata se nije borio za ovo.

Izvor: Robert Tolić

Poveznica: Hrvati ne zaboravljaju svoje Heroje!

Žig

 

 

Oglasi

4 Comments on PORUKA VLADI RH.. ZAŠTO ŠUTITE ?

  1. Pupovac i Milanovic moraju biti iskljuceni iz javnosti vrijedjaju Hrvatski narod.

  2. 1. svatko , čim ustane u svoju obranu, je ustaša !? 2. HOS je , ako se dobro sjećam, dokinuo još Francek ( na tiho) iza sna !?Poslije je ozakonio OPROST svih dugova firmama SAO kraine , postojećim do operacije ” Bljesak” i šire..3. Veličina je i dokaz mogućega suživota, ako većina trpi i batine manjine po leđima svoih pojedinaca… !? 3. Moga oca su 1991 g. ubili u njegovoj kući , ali zbog interesa manjine svake HR vlasti to podržavaju…!? 4. Ja ukrao jednu, manjinsku, cjepanicu iz HR šume i imao gadnih problema ( doćim je država – manjina maznula Većinsku šumu)…!?5. Mile jastreb branio većinu, od manjine, pa ga pretukli u većinskome ZG..!? 6. ” Za dom spremni” zbog manjine , zadaća je šutnja većine..!? 7. Ćirilica se mora štitit izbog manjine, a ne kao PISMO , bez obzira na njegovo poznavanje…!? 8. Šefa PRISLUŠKIVANJA , treba smijeniti zbog neargumentiranoga nepovjerenja manjine ( Kolinde) kao da je vjera jača od zakona i čak morala…!? 9.U HR demokraciji puno je vrijedniji KRATOS od DEMOSa !? 10. I cijelu tzv.DEMOKRACIJU izmislila je manjina ( vlast) i ozakonila kako bi se , samo ona, smjela kupati na Nudističkim plažama, u gaćicama…!? A u biti je to nemoral manjine ( vlasti)..!? Toliko od Ive naive Vladi i manjini o njihovoj šutnji i većini koju oni ignoriraju svoim, ozakonjenim mislima.!?

  3. Vidite ovako ja sam srbin pravoslavac.Zasto se ovako predstavljam?Mnogima ce odmah proci kroz glavu da sam jos jedna “okorela srbenda” koja je zeljna krvi,zla i svacega sto je neljudski i sotonski…..ali recicu vam otvoreno,ne podrzavam nasilje,ne podrzavam krvoprolice,i rat sto se desavao od ’91 do ’95.Mnogi su stradali u tom ratu,najpre nevini i neduzni ljudi,pa oni koji su isli dobrovoljno za svoju domovinu,boreci se i ginuci “svako za svoju domovinu”.Ubiti svakog Hrvata,ubiti svakog Srbina,ubiti svakog Muslimana,tako naslovno saopsteno normalan covek bi pomislio i pitao se: “Sta je razlog zbog cega su se pobili i poklali? Sada cu vam ja nesto reci NEMA RAZLOGA,NIKADA NIJE NI BILO,a ko je jedini i glavni krivac za to SVI MI ,CEO BALKAN,SVI MI STARI SLOVENI!ITo je sad i ne bitno,al sam samo rekao cisto da se zna!Pravi razlog je to sto smo svi ljudska bica,od iste konstrukcije sto nas cini u ljudskom obliku,jednostavno izmanipulisani kroz vekove doveli smo sami sebe do te lestvice,da budemo najgore os svega: naivni i glupi do te mere,nivoa da su druge nacije i vrste,uspeli da naprave uzitak da balkan bude jedna strateska igrica koja se zove SIROMASTVO,GLAD,LOPOVLUK,KRVOPROLICE,I NA KRAJU SAMA SMRT ALI NE OBICNA NORMALNA ( bez obzira da li je neko katolik,pravoslavac ili musliman ),VEC SMRT PAKLA I SOTONE,NIKAKO OD BOGA!Imam jako mnogo prijatelja sto hrvata,sto bosnjaka,sto srba,cenim ih sve samo po tome kakav je ko “COVEK” da li po dobrom ili zlu!Nadam se da ce svako iole normalan shvatiti i razumeti zasto ovo pisem!!!!!!ZELIM SVIMA DOBRO NAJVISE SRECE ZDRAVLJA I LJUBAVI,I NEKA ZAVLADA MIR NA BALKANU I SVI SE SJEDINIMO PROTIV ZLA KOJI NAS JE ZADESIO!

    • Hvala Dragane što si se javio…ovo je iskreno pismo, koje si napisao, a pogotovo cijenim, što si pravoslavac.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: