Novo!

Posljednje informacije o bombi u Vinkovcima!

Tekst se stalno nadopunjava, sa novim saznanjima i informacijama!

Prema informacijama na dan 14. 09. 2015, nepotvrđenim za bombu u Vinkovcima je odgovorna srbska radikalna organizacija, koje operira kod nas, koja je u tajnosti osnovana, i vrlo agresivna. Vjerovatno su financirani od SDS-a, i SNV-a štuju četništvo, i mrze sve hrvatsko. Očekuju se nova djelovanja, u nepotvrđenim  dijelovima Hrvatske no očito je njihova sprega sa određenim strukturama, i moguće je da su dosluhu sa hrvatskom Policijom. Istragu nad tim nedjelom je vršila PU VS, policijska postaja Vinkovci. Odvjetnik koji je branio čovjeka, bahat, je vrlo šturo to istraživao, i mogu kazati kao laik, da se radi o vrlo površnom odvjetniku, koji ima tragove u upravo ovakvim slučajevima. Dakle paušalno pregledano, odrađeno, jer naime:

  1. Odakle čovjeku, civilu, 4 kg plastičnog eksploziva, aktivator eksploziva, i sporogoreći štapin? Jel se netko iz TS, htio možda praviti važan, jer naime takve stvari se rade, samo u filmovima “Pink Panter” sa onim otkačenim inspektorom Jacques Clouseau.
  2. Kada sam shvatio tko je odvjetnik koji je radio na slučaju, bilo mi je jasno, da se omaklo nešto a to je pogreška, jer kakav je odvjetnik takvi su bili i istražitelji, a to bi značilo, vrlo površni. Kao urednik web stranice i vinkovčan nisam nikada odustao od istrage, jer je taj dan za vinkovačke jeseni bilo preko 2000 djece. Valjda današnji Policajci misle da je Hrvatska dobijena na Lotto, ili kladionici, i da se nikada nije ginulo za Domovinu, pa nam je potrebito iznova prolijevanje krvi, makar to bila dječja krv.

Link:

Bomba u Vinkovcima

Jer kako naime objasniti situaciju, da bomba, tj. eksploziv, dopliva do Vinkovaca, srca Slavonije, i da prođe sve kontrole, bez ikakvih problema i da biva još postavljena u pješačkoj zoni, tik prije početka dječjih vinkovačkih jeseni. SOA je prestala istraživati, ali se pitam ima li netko prava na pokušaj masovnog ubojstva, prestati sa istragom i uhićivanjem počinitelja? Osim toga, nagli prestanak, izgleda kao da je počinjen “laboratorijski opit” atomski s desna, kako su ga zvali u JNA. Stoga ako su oni prestali, ima onih ljudi koji nisu prestali sa istragom. Jer kako objasniti, onda stanje u Hrvatskoj, ako se na ovakve krupne stvari prestaje sa istragom. Jer ako je Hrvatska nastala u snu i mašti Kralja Tomislava, jednako tako može i nestati u tuđoj mašti koju Juda prihvaća i sprovodi u djelo, a to su političari i nonšalantne tajne službe, koji informacije skupljaju od bakica na pijaci. Važnije im je koji I Phone imaju, jel nova ili starija verzija, je li 7/4 ili 23/4.

Sa tim činom su pokušale tajne službe skrenuti pažnju na nešto drugo: Ili je neprijatelj prejak, a oni nesposobni, ili su dali do znanja da je lov na počinitelje otvoren pa tko god se želi uključiti. Ovim činom su skrenuli pažnju na sebe, i na postojanje, da bi među nama uveli paniku i destrukciju te neslogu koja se očituje kao vid nastavka specijalnog rata koji se vodi na ovakav način.

Istraga se nastavlja!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: