Novo!

Posljednji Hajduk slavonske ravnice!

Nije glasan, napadan ni perfidno proračunat kao mnogi na glazbenoj bini koji su više-manje samo džepni domoljubi. Naš „Duh s tamburom“ rođen 1960. godine u Štitaru pokraj Županje gdje završava osmoljetku od malena nadograđuje svoj talent. Premda je u Zagrebu završio srednju školu i Građevinski fakultet nije mogao bez spoja drva, žice i glasa. Njegov tamburaški sastav Zlatni Dukat, je bio najbolji sastav u doba predratno pa i u vrijeme rata. Zabavljali su na fronti Dragovoljce i Branitelje, u Nuštru, pod padajućim granatama, te su sa tim, napravili najveći uspon u karijeri, jer Dragovoljac i Bojovnik to nikada nije zaboravio.

Dao nam je preko 250 pjesama i preko 25 studijskih albuma i ne posustaje. Dapače, zadnjih godina još se više uspinje i propinje poput konja Vranca i konja Bilana da pojača ljubav prema vrijednostima koje naš narod čine bogatijima i vrsnom razlikom od drugih. Kao dugogodišnji glavni vokal Najboljih hrvatskih tamburaša (ex Zlatni dukati) zavidnim opusom nastupa po cijelom svijetu, a zaboravljen je od onih koji se navodno brinu o glazbenoj kulturi pa i tamo gdje čak i Jelena Rozga, Severina, te pjevači koji nedvosmileno upućuju, da je zlo u sasvim dobro i Hrvatima, dapače poželjno.

Kako je srpska glazba sveprisutna i kako je Srbin shvatio, da ne će moći ići vojnim putem, počeo je udarati subliminalnim ratom, odnosno pripremati teren za agresiju koja slijedi, a koja je već uvelike, psihološkom pripremom putem medija i te kako prisutna. Šarm srpskog mozga i intelekta, je zbilja za zamisliti, i promisliti jer kako god uništavaju hrvatsku glazbu, i kako je nastoje uništiti, tako je Stanko Šarić, sa prijateljima koji njeguju slavonsku baštinu, ostao, kako bih kazao slavonski Hajduk, buntovnik, poput Dražena Blimla koji ima ranč i konjušnicu “Satir”, te su tako kao što i biva u pričama među posljednjim njegovateljima slavonske baštine, pjesništva i kulture.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

5 Comments on Posljednji Hajduk slavonske ravnice!

 1. JEDNO PISMO MAKSA LUBURIĆA ZA SVE NAS | Otporaš
  otporas.com/jedno-pismo-maksa-luburica-za-sve-nas/

 2. Pratim karijeru Stanka Šarića ,još od kada su Zlatni dukati objavili prvu kasetu domoljubnih pjesama negdje 1989 godine. Sada mu i sin pošao njegoviim putem . Dirljiva mi je njihova zajednička pjesma sa Tamburašima za dušu -Berdaševa priča
  “Ne uzimaj tamburu u ruke sine moj,jednom će ti duša postat prazna……

 3. Milan Boban // 11/04/2018 at 19:09 // Odgovori

  Sad se vidi sad se zna TKO HRVATSKU ISTINU O USTAŠAMA I NDH KRIJE! Naravno Srbi, Srbija i njihovi simpatizeri i svi oni koji se još uvijek i danas služe titovim, beogradskim i YU lažima…

  UDBA, KOS, MILE BOBAN BR. 172. – NA VEZI GA DRŽAO STIPE GRIZELJ…
  http://otporas.com/1746-2/

  http://otporas.com/danas-je

  http://otporas.com/sad-se-v

  http://otporas.com/americka

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: