Novo!

Povijest se ponavlja i ponavlja!

 

13633384_10206655839414676_904987031_o

Ne znam više gdje bih strpao ovu našu, kako sam ju ja prije od milja prozvao “LIEPA PLAVKA”, ili u kuhinju kao dobru kuharicu, ili za predsjednicu RH kao lošu političarku. Prije ovo zadnje, jer svi političari svijeta koji predstavljaju svoju zemlji i svoju državu, ne govore protiv svoje narodne povijesti kao što je to blesavi, glupavo i neznalački izjavila ova briljantna neznalica hrvatske povijesti KGK.
”Si vis pacem, para bellum” rekli su Latini. Ako želiš mir spremaj se za rat. Politička scena u Lijepoj Našoj najblaže rečeno je histerična. Slična onoj iz druge polovice 91. godine. Nakon toga došlo je do rata. Dr. Franjo Tuđman i suradnici demokratskom konverzijom pretvoriše se u Ustaše. Nije se pazilo na nijanse.

Najmlađi Titov general Tuđman, Stipe Mesić, Josip Boljkovac, Vladimir Šeks, Slavko Degoricija, Josip Manolić, Hrvoje Šarinić, general Špegelj i da ne nabrajam do beskonačnosti, svi su bili proglašeni ustašama. Ljuta trava na ljutu ranu. Čitava inozemna demokratska javnost ogorčeno se digla na noge, na čelu sa Martićem, Babićem, Hadžićem, Arkanom, generalom Mladićem itd.

Međutim, “Stranka opasnih namjera“ je, na čuđenje demokratske javnosti, glatko dobila izbore. “Demokratska javnost“ je izašla iz Sabora kad se trebalo glasovati o “razvodu braka“ sa ”slobodarskim” Beogradom. “Ustaše“ su, za par godina, u olujnoj utakmici nabili partizane sa 5:0, te isti posjedaše u traktore i sa svojim vjernim navijačima dadoše petama vjetra. U ovih 25.g., pokazalo se samo jedno: povijest se ponavlja i ponavlja. Ustaše su opet u modi i na sceni.

Izvor: Otporaš

S/I

Stric Ivan!

1 Comment on Povijest se ponavlja i ponavlja!

  1. Svaka čast na ovom brljantnom opisu. Zato uzdignute glove kličem:
    ZA DOM SPREMNI!!!!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: