Novo!

Poziv na buđenje u knjizi “Magistrala mržnje”!

“Cijela je knjiga poziv na buđenje, na djelovanje iz vizure branitelja koji je to nastavio biti i nakon što je oružje utihnulo. Jednom branitelj, uvijek branitelj…”

“Pisana riječ je danas najmoćnije oružje koje je ostalo Hrvatima i Hrvaticama, i to poglavito domoljubno štivo, koje se zatire i proziva nacionalističkim, fašističkim, i nazadnim. Knjiga “Magistrala mržnje” pisana je 2 godine, uporno i ustrajno te ću je ovim putem promovirati. Specijalni rat koji se vodi protiv nas u Hrvatskoj je nemilosrdan, a u knjizi su opisani svi dijelovi i fragmenti koje sam povezao, kao i spregu između institucija koje rade na uništavanju braniteljske populacije. Sve je dokazivo, kao što je i vidljivo. Zašto šutjeti i trpiti? Zašto je toliko četnika u policiji? Zašto je toliko profitera, političara, veleizdajnika zaštićeno SOA-om? Očito je da postoje samo iz tog razloga, kojeg sam naveo. Svi zainteresirani neka se jave u rubrici KONTAKT ili na fb u inbox. Cijena knjige je 100kn+poštarina.

Izvor: S/I

3 Comments on Poziv na buđenje u knjizi “Magistrala mržnje”!

  1. Otporaš // 22/03/2019 at 14:55 // Odgovori

    Bog! vrlo poštovani i dragi Stric Ivan Dujmić. Javljam Vam se iz grada San Franciska i lijepo Vas poZDravljam. Ovaj mali ali vrlo istiniti uvod o Vašoj knjigo “MAGISTRALA MRŽNJE” je nadahnuće svim nadolazećim hrvatskim naraštajima. Bog! Vas poživio. Javite se kada imadnete malo više vremena od viška.
    Mile Boban, Otporaš.

    http://otporas.com/da-su-svi-hrvati-bili-kao-maks-luburic-danas-bi-hrvatska-bila-duplo-veca-i-imala-preko-10-milijuna-stanovnik

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: