Novo!

Poziv za sufinanciranje knjige, “Magistrala mržnje”!

Pozdrav! Potražujem osobe ili tvrtke koje bi mogle sufinancirati drugu knjigu, koju sam napisao, završio, pod imenom “Magistrala mržnje”. Pisana je na 279 word stranica, u godinu i pol dana. Prva knjiga je bila “Dnevnik jednog Unuka”. U planu je treća knjiga koju sam počeo pisati imena, “Relacija Vinkovci-Zagreb-Vinkovci”. Troškovnik knjige je u prilogu. Prva knjiga je naišla na dobar odaziv, ukupno 25.000 pregleda i downloada. Molim sve one koji mogu financirati knjigu neka jave na mail: stricivan67@gmail.com, ili u rubrici KONTAKT!

Troškovnik knjige je 10.000 kuna za 300 primjeraka, meki uvez. Hvala unaprijed svima koji kane, knjigu financirati. U znak zahvalnosti, šaljem svakom pojedincu, knjigu sa podpisom na dar.

Link:

Ponuda-za-tiskanje-knjige

2 Comments on Poziv za sufinanciranje knjige, “Magistrala mržnje”!

 1. “SVETČANO OTVORANJE NAŠE DREVNE SABORNICE”.
  https://otporas.com/wp-admin/post.php?post=2661&action=edit

  ISUSOV ULAZAK U JERUZALEM PODSJEĆA HRVATE PROGLAŠENJE NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE I ULAZAK POGLAVNIKA I USTAŠA U ZAGREB.
  http://otporas.com/wp-admin/post.php?post=2658&action=edit

 2. Milan Boban // 03/04/2018 at 18:45 //

  TITO SE BOJAO MAKSA LUBURIĆA I NJEGOVE “PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA”
  otporas.com
  TITO SE BOJAO MAKSA LUBURIĆA “PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA” (Prenosim ovaj opis s portala “Slobodni net.com” od 5 ožujka 2015. Tko ovo do kraja proči…

  TITO SE BOJAO MAKSA LUBURIĆA “PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA”

  (Prenosim ovaj opis s portala “Slobodni net.com” od 5 ožujka 2015. Tko ovo do kraja pročita, naići će na Titov strah od pomirdbenih ideja Maksa Luburića. Donosim bez ikakovih ispravaka. Također se može očito primjetiti kako Tito sam sebe brani a sve krivice na druge prebacuje. Kada u nešto nije siguran, samo se obraća sa: tu je drug Bakarić i on to može potvrditi itd. Ja sam samo crnilom pomastio onaj dio Titova govora gdje on priča o Maksu Luburići i njegovoj PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA, kao i o letku o sastavu nove hrvatske vlade. Prilažem link gdje se može pronaći taj letak iz 1968. http://otporas.com/4482-2/ Mile Baban, Otporaš.)

  PISMO HRVATSKIM ELITAMA, piše general Drinjanin 1968 …
  otporas.com
  PISMO HRVATSKIM ELITAMA, piše general Drinjanin 1968. ŠTETA DA OVO PISMO NIJE U KNJIGI “PISMA VJEKOSLAVA MAKSA LUBURIĆA” (Želim reći par riječ o ovom pismu.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: