Novo!

Pravedni Hrvatski narod je bio osuđen na nestanak po dva plana!

Bleiburg

Po dokumentarnom planu Židova Karla Marxa, Hrvate je trebalo sve uništiti – izbrisati s ove zemlje. Taj plan genocidnog smaknuća svih Hrvata i zabrane samostalne države Hrvatske sprovodili su marxistički – komunistički zločinci pod vodstvom Staljinovoga fekalca Tita.Toga velezločinca Tita, desetog na međunarodnoj listi najvećih ratnih i poratnih zločinaca 20. stoljeća u cijelome svijetu ili 4-toga zločinca u Europi slave u Hrvatskoj ne samo njegovi komunistički zločinci i njihova kopilad, nego i znatan dio naivnih Hrvata.Poznam Hrvate kojima je velezločinac Tito poubijao više od 20 članova obitelji i najbliže rodbine a oni ipak slave i hvale toga zločinca Tita – monstruma u ljudskoj koži.

Hrvati su bili osuđeni na smrt po srbskim ideologijama, a najistaknutije po srbskom fašističkom četničkom genocidnom planu pod imenom svojih zločinačkih vođa  fašističkih četnika Stevana Moljevića i Draže Mihailovića. Po ovome Moljević/Mihailovićevom planu, blagoslovljenom i podržanom od Srpske pravoslavne crkve trebalo je poubijati Hrvate obadviju vjera, a ostaviti na životu samo 200.000, koje će se denacionalizirati i posrbiti.Taj srbski genocidni plan nije uspio jer ga je poremetio hrabri hrvatski ratnik – ustaša Jure Francetić i njegova Crna legija, dakako i sva Hrvatska vojska od NDH – domobrani i ustaše.Zar se ne pokazuje zajedništvo komunista i fašističkih četnika na zlodjelu, uklanjanja spomenobilježja vitezu Juri Francetiću u Slunju, kojeg je podigao pisatelj ovih redaka uz pomoć veterana domobrana i ustaša. Rušenje spomenika Juri Francetiću  je učinila zločinačka koalicija komunista, orjunaša, teršeličaša, pusićaša i četničkih fašista za kaznu iz osvete jer je Jure Francetić vodio uspješnu borbu protiv svih hrvatskih neprijatelja: protiv srpskih fašističkih četnika, protiv crnogorskih fašističkih četnika, protiv talijanskih fašista i protiv Marxovih staljinističko-titovih komunističkih zločinaca.

Naprijed spomenuti marxistički komunisti i srpski fašistički četnici bili su saveznici na sprovedbi genocida na Hrvatima u Drugome svjetskom ratu i u poraću.Srbski genocid na Hrvatima vodili su zajedno fašisti i komunisti 1991-1995/97.

U savezničkoj ulozi protiv Hrvata i Hrvatske  našli su se marxističko-titovi komunisti i srbski fašistički četnici u Srbskom okupacijskom, genocidnom, silovateljskom, pljačkaškom i vandalskom ratu od 1991-1995/97.Mi Hrvati pogrešno nazivamo taj rat Domovinski rat pa na taj način štitimo srpske i komunističke zločince od isticanja njihovih zločinačkih imena i svih zlodjela.Svakodnevno slušamo i čitamo na primjer: U Domovinskom ratu je posve srušeno ili teško oštećeno oko 1500 katoličkih crkava, oko 100 grobalja, ubijeno 402 hrvatske djece, poginulo više od 20.000 Hrvata, silovano nekoliko stotina Hrvatica žena i djevojaka, minirano ubitačnim minama trećina Hrvatske…

Od mina iz Domovinskog rata pogibaju hrvatska djeca, pastiri, domaće i divlje životinje…

Hrvati su vodili “Domovinski rat” pa smo sve te spomenute zločine i višestruko više nespomenutih počinili mi Hrvati sami sebi. Tako se to isčitava iz naslova Domovinski rat…Do takvih zabuna i zabluda dolazi ako se nešto nazove pogrešnim imenom. Već sam bezbroj puta napisao da se rat od 1991. do 1995/97. treba službeno zvati: Srpski okupacijski i genocidni rat na Hrvatsku. Nikakvo čudo da hrvatski naprijatelji zlorabe izraz antifašizam…Dernek u Srbu je zajedništvo srbskih četničkih fašista i komunističkih zločinacaSavez obadvojih genocidnih strategija protiv Hrvata i protiv Hrvatske vidimo u zajedničkim dernecima komunista i fašističkih srbskih četnika: u Brezovici, u Jasenovcu, u Kumrovcu, u Veljunu i uskoro 27. srpnja u Srbu. Vjerujem da će Hrvatski branitelji i dio domoljubnog hrvatskog naroda spriječiti ovaj komunističko-fašistički dernek i rastjerati tu prouhrvatsku gamad pod dva imena: fašistički četnici i marxistički komunisti.

Mr. sci Dragan Hazler

-HRVATSKI DJELATNIK,

-antifašist i antikomunist

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

1 Comment on Pravedni Hrvatski narod je bio osuđen na nestanak po dva plana!

  1. Milan Boban // 14/08/2018 at 11:42 // Odgovori

    Dragane Hazler, pobogu brate, mislio sam da ćeš reći da si i “ANTIJUGOSLAVEN”…Tako je Nikola Štedul dobio 2016. godine odlikovanje od predsjednice RH kao “ANTIKOMUNIST” a ne kao “ANTIJUGOSLAVEN”..

    http://otporas.com/iz-otporaseve-torbe-kamenjar-zivot-i-rad-vjekoslava-luburica/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: