Novo!

Predobro da bi bila istina!

  • Ante Gotovina za predsjednika? Naravno. Jedini kandidat pored kokošara koji kradu čekove i kriju oca ratnog zločinca koji može i mora ovo dobiti. Treba netko vratiti slavu predsjedničkog trona i hrvatskih kraljeva a ne kao ovi do sada. I dvije tone sumpora da se očisti ured jer sve ono što su prethodnici napravili i uništili ostavlja traga na neko drugom nivou. Stari grci su u slučaju da im netko umre ili bude ubijen čistili kuću sumporom. Pošto je kod nas umrla slava predsjednika, potrebno je dezinficirati jer vrag iza sebe ostavlja trag, u obliku petokrake. Nije čudo što nam tako ide, jer kako kaže Eckhart Tolle ono što osjećaš to prizoveš. To je moć, koju neki ne znaju koristiti a trpaju se tamo gdje im nije mjesto pa unište sve što se uništiti dade, pa tako i zvanje predsjednika. Naš Nelson Mendela koji je strašen od sviju da nije za predsjednika, iako je, ide u ribu…
  • General Rojs bi bio zadužen za tajne službe, jer su mi njegove informacije najzanimljivije. Zašto? Pa on kada kaže informaciju, onda se možeš nasmijati, a kod ovih danas u SOA možeš zaplakati. Prodao ih ovaj, ukrao onaj tajne i prodao Srbima, ovaj iz VSOA uzeo pare i potrošio…ah da. Josipovićev učenik. Siguran sam da bi si Rojs kao stari rimljan iz Cibalae oduzeo prije život nego izdao od životne važnosti informaciju Srbima. A ia i potporu iz “inozemstva” od Rođe koji bi to sve šmajserom…
  • Zlatan Hasanbegović je kao ministar kulture dobrodošao. Ovo pišem prvi puta nešto zbog sebe, da mi netko dade poput njega potporu za tiskanje knjigu, jer kako sam se potrudio napisati prvu knjigu i druga je tu. Pa i blog a i nadalje sam na američkoj domeni jer mi se ne da raspravljati sa budalama. Neka probaju haknuti pa kad im policija zakuca na vrata. Jedini je to razlog.
  • Ministar unutarnjih poslova bi bio Tomislav Karamarko a zapovjednik postrojbi specijalne Policije bi bio Stiv Culej, jer mislim da moj zapovjednik daleko bolje kotira sa oružjem u ruci na ovom mjestu već kao nešto drugo.
  • General Glasnović za ministra obrane. Čovjek koji istuče gumu od traktora maljem, i koji ju natjera da zaplače nije za podcijeniti. Pravi vojnik, emigrant, tehnički rečeno savršen. Bez dlake na jeziku.
  • Bruna Esih za ministra obrazovanja kulture i športa. Mislim da bolju od nje ne možemo naći. Ako netko kaže da ih ima, vještice ne primamo.
  • Niz dalje nastavite sami…uvjet je da nema UDBA-e, KOS-a, komunista i srbadije.

Eto odprilike to bi bilo par vitalnih mjesta po meni i osobe koje bi ta mjesta trebali zauzeti. A što je sa mnom? Ja sebi ne mogu doći, da me netko pita takvo pitanje. Uvijek moram za druge odlučivati a dobijem nulu. Ovaj puta sebi ostavljam ono što sam zaslužio. Neka general Ante Gotovina ne zamjeri, bolje mu ide obrana hrvatskih interesa, od ribolova mrižon. U Slavoniji se peca štapom i rolnom, stoga ako se ovo ostvari, ja odoh u ribu na soma sa svojim prijateljima na Ebro, iako nam je kapetan brodice umro. Mriža je u slatkovodnoj ribičiji zabranjena. Ako bih već morao birati štap ili mriža, biram štap. Pokoj ti duši Dubravko Loziću, pravi si kapetan bio i ostao. Idemo u Španjolsku na Ebro loviti somove. Svaki od nas treba imati i lopatu. Zašto pitate se? E zato da somu možeš iskopati grob i zakopati ga, jer su macani preko 100 kilograma, a u Ebru ih ima milijune. Tako treba u povijesnoj ropotarnici pokopati i sve što ne valja, a boriti se za ono što valja. Marinko pakuj stvari idemo na Ebro!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: