Novo!

Predstavljanje knjige “Magistrala mržnje” u gradskoj vijećnici Vinkovci 01.06.2018!

01.06.2018 u gradskoj vijećnici B. Jelačića 1 će se održati predstavljanje knjige umirovljenog pripadnika SJP Krpelj Ivana Dujmića naziva “Magistrala mržnje”, sa početkom u 18:00 do 20:00. Pozvani ste braćo po oružju SVI kao i svi oni koji hrvatski dišu. Biti će mi neobično drago, da nakon predstavljanja knjige uz dobru čašicu i jelo, se prisjetimo dana kada smo na Velebitu preživjeli sva četiri godišnja doba, i kada smo bili nesalomljivi.

Molim Vas da proširite ovu vijest svima jer sa iznimno ponosan na drugu knjigu koja je veća, i oštrijim perom pisana. Zaboravimo svađe, prepirke i svako drugo ponašanje. Bili smo i ostali braća po oružju. Puno nas je otišlo, a mi koji ostajemo imamo zadatak ostati što dulje i svjedočiti ovim vremenia, kada se ne cijene niti dragovoljci poput nas, niti žrtvovanja koja smo dali da bi Hrvatska bila slobodna…Živjeli! Očekujem sa radošću Vaš odaziv!

 

Stric Ivan

1 Comment on Predstavljanje knjige “Magistrala mržnje” u gradskoj vijećnici Vinkovci 01.06.2018!

  1. Milan Boban // 31/05/2018 at 14:13 // Odgovori

    Bog! striče Ivane,

    Najiskrenije poZDravljam predstavljanje tvoje knjige “Magistrala Mržnje” kao i sve nazočne. Žao mi je da osobno neću moći biti tu među svim nazočnima. Ima mnogo razloga mojem nedolasku na predstavljanje te vrlo značajne i istinite knjige, pisana srcem i dušom svjedoka mnogih bitaka u Domovinskom rata za obranu Hrvatske Države…veliki poZDrav svima!

    Mile Boban, Otporaš.

    http://otporas.com/predstavljanje-knjige-magistrala-mrznje-koju-je-napisao-vojnik-domovinskog-rata-stric-ivan-dujmic/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: