Novo!

Preko Bosuta, Save, Dunava…pa do Belgrada!

Imam jednu zamisao…nije teško. Ništa se ne mora nositi uz stubište. Nikakav ormar, fotelja, viseća kuhinja, veš mašina. Ne trebate popravljati automobile, ne treba voziti vlakove. A ne treba niti plinska boca, u formi atomske bombe kućne radinosti. Jer urana 238, imamo dovoljno i previše al u Vukovaru, Bogdanovcima, Iloku, Tovarniku, Baranji. Još malo pa će mo “svetliti” kao neonska lampa, na srid Vinkovaca. Jer tako svevišnji MORH hoće. Nije im u cilju da se znade istina, pa stoga, se pridodajem na listu Hajduka, i odlazim na Velebit, gdje ću jesti konzerava, pašteta…samo radioaktivne, jer nam tako ministarstvo zdravstva želi. Dakle inicijativa jeste ovakva: koristite vaše toaletne WC školjke, i istovarajte što više materijala, te putem tim će Bosutom, Savom i Dunavom, doći do pitkih bunara, beogradskog vodovoda. (ćerilicom pisano). Pozivam navijače Ultrasa iz Vinkovaca, koji inače godinama daju ogromne doprinose, u “lečenju” Srba, slanjem “leka” vodenim kanalom da se napnu i dobro odaberu što će pojesti, da ne zapne doprinos u filteru, već među zubima četnicima. Sve se to utipkaje u genetski kod. Inače je kadar u našem parlametnu sav školovan u Tunguziji, i dobili su prave diplome tiskane na Koridoru, za 500 kermi. Teškoće na koje nailazimo su toliko velike, da se ništa ne smije prikazivati javnosti osim javnog duga, ovrha, i Severininog estetskog zahvata, na labrti.

U prilog tome govori i jedan vinkovčan, koji je imao gelere iz 1991, u teglici, za koje je sumnjao da su radioaktivni te i paučinu, koju je kanio dati na analizu, ali su ga zaustavili, i zaprijetili mu ubojstvom. Bio je preglasan. Ja sam tih. Ne čuje me se uopće, te sam ga pitao i ja. I rekao sam mu da i je svejedno ako me i ubiju ali istina mora izaći o Vukovaru i što se činilo u tromjesečnoj bitki. To bi bilo sve za danas, sve o ovom javljanju.

Još nešto. Poručujem dobrim Anđelima iz Vukovara, da ne odustanu, u satiranju nepravde. Jer nije lako imati one koji opstruiraju izbore, i traže pare da bi se nešto pokrenulo u Hrvatskoj…jad bijeda i čemer. Jesam li spomenio Freda Matića? Ma ne…nisam. On dok pije kavu tri transportera rokne, i dva tenka raskupusa, sahrani devet hrvatskih dragovoljaca na psihičkoj bazi, jer su to kako on kaže: Kolatelarne žrtve! Pa moraju na ulice, Herceg Bosne. Divno mi je ka i uvijek. Ima cigara, kave. Piva slabije od kad sam čuo da se jedan radnik okupao u cisterni, i oprao veš. Za vekiju sam čuo da se radnik utopio i da mu je piće otopilo tijelo i da su ribarske čizme samo ostale. Od tad ne pijem.

Oglasi

2 Comments on Preko Bosuta, Save, Dunava…pa do Belgrada!

 1. Dio zapisa s njujorškog procesa HRVATSKOJ DESETORKI. Čitajući ove opise saznat ćete kada je to bilo i zašto i koji su to i tko su ti Hrvati njujorškog procesa HRVATSKE DESETORKE. Kliknite na link i sve ćete saznati.
  http://www.hrhb.info/showthread.php?t=6433&p=432609

  Ivane Budiću uz najveće poštivanje prema tebi i tvojem komentaru, ipak se nebih složio. Treba ispitati prikaz intevjua Grubišić/Barišić i vidjeti – ili uočiti – tko bi tu mogao lagati a tko istinu govoriti. Sama činjenica da je gosp. Marko Grubišić bio student, bio uhapšen i priveden u udbinu centralu u Petrinjsku gdje je kao Udbaš radio Ante Barišić govore tko laže a tko istinu govori. Sama činjenica govori u prilog Marku Grubišiću da je on čekao skoro tri desetljeća da se OKO U OKO vidi sa svojim tlačiteljem i Udbašom Antom Barišićem i da mu, onako junački, iskreno, javno pred kamerama rekne: “…udbaško smeće…izlupat ću te pred svima…” Tako se očito i javno isprsiti može samo čovjek koji je na pravdi Boga Velikoga bio uhapšen zbog svojeg i našeg sveopće hrvatskog uvjerenja.
  Njegova djeda Marka Grubišić su ubili u proljeće 1943. godine partizani kada su preko Posušja sletili u selo Soviće, popalili nekoliko kuća, te iđući prema Drinovcima, u selu Blaževići ubili su Marka Grubišića, djeda ovog Marka. Tada je njegov djed Marko imao 4 sina: Frano, Jerko, Vlado, Nedjeljko i jednu kćer Vinka, dok mu je supruga Mila bila trudna i rodila je sina Peru kasnije. Taj Udbaš Ante Barišić je predstavljao i branio one koji su se borili za Jugoslaviju i ubili djeda Marka Grubišića.
  Ivane Budiću šta bi ti rekao da je taj isti Udbaš Ante Barišić tebi napravio tolike bezrazložne i bezpotrebne muke, nevolje, patnje i mučenja.
  Veliki poZDrav.

  DOKUMENTIRANO! IZ ARHIVA ZLOČINCA TITA-uzoru današnjih antifašista
  http://otporas.com/dokumentirano-iz-arhiva-zlocincu-titi…/

 2. Da li će vlada RH prodati Sloveniji dio hrvatskog područja, kako još uvijek neupućeni i mozga oprani Hrvati tvrde i misle da je Poglavnik sa rimskim ugovorom od 18 sbinja 1941. godine prodao dio hrvatskog područja Talijanima. Oka se to ostvari da Slovenci dobiju dio hrvatskog područja koji nije njihov, onda to neće biti krivnja današnje hrvatske vlade RH, kao što nije bila krivnja ni Državne Vlade NDH, jer su, kako tada tako i danas jači odlučivali. Pametnome dosta!

  MALO POZNATI INTERVJU MAKSA LUBURIĆA ZA NOVINU “NOVA HRVATSKA” 1960.
  http://otporas.com/nova-hrvatska-intervju-s-vjekoslavom…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: