Novo!

Proglasite UDBA-še i KOS-ovce, persona non grata!

Prošlo je 27 godina otkako imamo državu a da nijedna vlast nije učinila ništa po pitanju lustracije i po pitanju UDBA-ša i KOS, te inih paraobavještajnih službi koje samo slijepac i glup čovjek ne osjeća, ne čita i ne vidi. Žalosno je da 27 godina govorimo o tome. Zar toliko!? Ova tematika je trebala davno biti stavljena u ad acta položaj. Da je bilo više uhićivanja od vrha piramide, od Perkovića i Mustača prema dolje, bilo bi znatno bolje i zdravije za hrvatsko društvo. Ovako su heroji dom. rata u mirovini ili na grobljima a udbaši na položajima, nedodirljivi-sive eminencije. Jesu li baš toliko sivi? Dovoljno sivi da svi znamo sve. Izgubit će posao Policajci.

Ostala je činjenica da je od 851 hrvatskog udbaša njih 754 početkom 90-ih prešlo u nove hrvatske službe, politiku i danas su interesno uvezani i odlično pozicionirani u svim sferama društva, gospodarstva, politike. U Hrvatskoj je bilo 40.000 suradnika udbe, kasnije SDS-a. Njihovi sinovi i kćeri su nasljedili očev posao. Na taj način suradnička mreža se nikada ne gasi. Ona i danas radi. Zato nemam dvojbi o potrebi hitne lustracije jer ništa dobro na tako nemoralnom temelju ne može nastati. Vidimo i sami kako post četničko/komunistički vampiri dižu glave i slave pokolj Hrvata u Srbu pod krinkom antifašizma. Lustraciju ne gledam kroz politički svjetonazor nisam član niti jedne političke stranke jer niti jedna nije dovoljno radikalna da navedeno sprovede u stvarnost, ni kao lov na ljude drugačijeg političkog svjetonazora, već gledam kao lov na zvijeri (persona non grata!) koje su ubijale i odavale tajne od državne vrijednosti, u zadnjih 27 godina i to od pada Vukovara na ovamo. Gledam na lustraciju kao mali čovjek i smrtnik.

5 Comments on Proglasite UDBA-še i KOS-ovce, persona non grata!

 1. Milan Boban // 30/07/2018 at 18:53 // Odgovori

  “HRVATSKA I USTAŠTVO” (52)
  POKREĆE SE PROCES STOLJEĆA – PROCES PROTIV POGLAVNIKA….
  http://otporas.com/hrvatska-i-ustastvo-proces-protiv-poglavnika-52-objavlje-15-lipnja-2009-u-1807h/

 2. Milan Boban // 30/07/2018 at 22:25 // Odgovori

  Evo što je dr. Ante Ciliga rekao za generala Drinjanina poslije njegove pogibije. “Danic” 17 prosinca 1969.
  http://otporas.com/evo-sta-je-dr-ante-ciliga-napisao-za-generala-drinjanina-pislije-njegove-pogibije-danica-17-prosinca-1969/

 3. Milan Boban // 26/08/2018 at 11:56 // Odgovori

  Bog! striče Ivane,

  Rado i s velikim užitkom čitam tvoje opise. Sve ZDravije od ZDravijeg. Samo naprijed!
  Veliki poZDrav iz tuđine.
  Bog! Otporaš.

  Govor Pročelnika HNO Mile Boban u Chicagu 6 rujna 1981.
  http://otporas.com/govor-procelnika-hrvatskog-narodnog-otpora-mile-boban-u-chicagu-6-rujna-1981/

 4. Milan Boban // 26/08/2018 at 16:09 // Odgovori

  Kako je došlo do knjige PISMA VJEKOSLAVA MAKSA LUBURIĆA?
  http://otporas.com/kako-je-doslo-do-knjige-pisma-vjekoslava-maksa-luburica/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: