Novo!

Progoni Dragovoljaca nikada nisu prestali!

nema_predaje

Novi progoni branitelja, se nastavljaju pojačanom žestinom diljem Hrvatske. Nisu ugroženi samo mali Branitelji i Dragovoljci, te HRVI, već se sada traže i generali. Imam dojam da su si dali velike brige, pa šute. Prije nije bilo dobro, i taj trend se nastavlja, a u ime borbe protiv progona Branitelja, odajem priznanje ponajprije, generalima, bojovnicima svima drugima koji su ustali oglasili se u svezi spec. rata koji se vodi protiv Hrvatske, i Hrvata kod nas. Što je previše, doista je previše.

Sramotna politika hrvatskih političara, će dovesti do usijanja u narodu, a ako pukne makar jedna petarda, ili baklja se upali, malo jačom žestinom, sve bi se moglo izdajnicima urušiti, kao i prodanim dušama, koje nemaju niti malo zahvalnosti prema dragovoljcima i braniteljima, koji su im stvorili krvlju ono što danas prodaju u bescijenje.

Stoga pozivam ovim tekstom, državne institucije neka razmisle, još jednom hoće li proganjati Branitelje na osnovu tjeralica iz Srbije, zemlje krvoloka, koja je prije 26 godina započela krvavu agresiju na Hrvatsku?

Bilo je naime, prigovora, kada sam objavljivao popis 341 Branitelja kojeg je Srbija potraživala, a nakon toga prema informacijama koje sam imao, i koje su mi bile dostupne sam objavio da se popis proširuje i uvećava na nekoliko desetaka tisuća Branitelja i Dragovoljaca, što se UISTINU i potvrdilo kada je objavljeno na portalima i sredstvima javnog informiranja, kako tjeralice i potraživanja Srbije postoje i da NIJE bezazleno. Od 1992-2017, je umrlo i ubilo se preko 100.000 Dragovoljaca i Branitelja i HRVI. Nevenka Topalušić je umrla, na stubištu i nitko nije reagirao…to dovoljno govori, o stavu prema nama, koji smo tu i još živimo.

Hoćemo li to dopustiti, ili će mo se otvoreno suprostaviti ovim tjeralicama? Smrti Dragovoljaca nam je škola, kao i uhićenja gen. Gotovina, gen. Markač, gen Ademija. Zar pobjednička vojska mora biti suđena, i zbog čega, i po kojem temelju smo mi ratni zločinci a Srbija, te četnici, koljači iz njihove zemlje, to nisu? Niti jedan zločin iz Vukovara, Borovo sela nije procesuiran…monstrumi šetaju hrvatskom. Jedu sa političarima. Brada im upada u tanjur…

Otvorimo oči i budimo oprezni, jer ako nam nestanu vođe, kroz zatvore i vremenske kazne ostat će mo obezglavljeni, a to vodi jedino u katastrofalni poraz, naših snaga, Branitelja i Dragovoljaca, te HRVI. Pojedinci to definitivno nisu nikada bili, to je valjda svima jasno. Stoga javno kažem: nije jednostavno živjeti u zemlji gdje te tvoj narod, ne želi zaštititi i staviti pod zaštitu. “Glad za krvlju, i za osvetom” Srbije i četništva, ogromna, i odavno su ovdje prisutni, samo što se to nikome ne da objasniti. Oni imaju svoje postrojbe, u Slavoniji, otvorene FB grupe, kao i stranice sa po 250.000 članova, i to na youtube, i google.plus. Kamo to sve vodi!? Da je dobro: NIJE! Jer…previše nas je umrlo!

Mislim kako je vrijeme, Hrvatu buntovniku, za ustajanje!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: