Novo!

Protu kog se bore vitezovi slavonske ravni!?

Što u današnje vrijeme znači i sloviti vitezom? Što bi to značilo u današnje doba, kada su oružja utihnula, i kada su vinkovčani koji su bili dio obrane Slavonije, Vukovara, Bogdanovaca, Nuštra, Sl. Broda, Medačkog Đžepa, Herceg Bosne, Velebita, Like, Splita, Zadra, se umirili, te se preselili na groblja, u nebeska prostranstva? Nije li nama vjernicima, i katolicima od Boga dano, da nam bude teško, i da se u najgorim kušnjama snalazimo? Snalazimo se kao i uvijek, kao i za sve do sada. Napadnuti smo svi i to na najgori mogući način:

 1. Uništava ti se obitelj!
 2. Uništava ti se dijete!
 3. Uništava ti se rod!
 4. Uništava ti se radno mjesto!
 5. Uništava ti se vjera!
 6. Uništava ti se kultura!
 7. Uništava ti se žena!
 8. Uništavaju ti supruga!
 9. Lopovluk!
 10. Kriminal!
 11. Droga!
 12. Alkoholizam!

Pristajemo li na to? Ako smo pristali, onda smo se i predali. Uništiti će nas osobni stav, predrasude, boja kože, križ-je li veći ili manji!?

Zna se tko nam je neprijatelj. Nije se promijenio, tisućama godina: dolazi nam napadati obitelj, sa isukanim mačevima, bakljama paliti kuće i imanja, silovati ženu i djecu. Sustav koji je napravljen je podložan, svi mogućim makinacijama i stoga nije neoprezno imati dva zrna soli u glavi, i stati na lopatu ili pobjeći sa nje, pričekati sa ispaljivanjem zlobe i zla, prema onima koji su nam meta i cilj. Treba pomisliti samo, jel činimo pravu stvar? Da nismo prenaglili? Jednako je kao i sa psihijatrima:

 1. Daju nam olako žig zvijeri, a ne znaju da se taj žig teško skida i da će u svakom slučaju, biti likvidiran svak onaj koji ga ima na sebi! Taj žig zvijeri je dijagnoza, psihijatrijska poglavito! Olako nam daju žigove, koji nas more, i koji nas ubijaju. Pljuska javnosti je još i veća.
 2. Daju nam lijekove od kojih nam se kosa diže na glavi, a skuhani su negdje u laboratoriju, sa batrljicama, od koji umiremo 10-15 dnevno. Nitko ne odgovara za to. Nitko se ne podiže sa glasom, i nikoga od velikih nije briga, osim Heroja, koji se na trenutak oglase, i nestanu. Jel ih ima? Ima ih, bilo ih je i biti će.

Kažu u PLIVA-i, kako je sve pod kontrolom. Magistri se niti jednim glasom nisu oglasili za umiranje Dragovoljaca i Branitelja, a imaju lijekove i po 40 godina stare.

U svezi dvoličnosti, sljepoće, neupućenosti, se možemo obratiti osobama koje ispale na tuđe doživljaje, kao npr. Meri Cetinić. Prije dva tjedna je dala izjavu da dalmatinsku obalu pale srpski obavještajci, teroristi, što je pozitivno. Ali vampirski mediji, crveni poglavito, ju razapinju. Onda se pitam: Protiv kog je Pupovac objavio rat na portalima!? Čini se da je Pupi izglasio pobjedu, bez mača, pera, vatre, i sv. Save. Savo je privremeno oduzet. Izšokiran! Ako želiš da pacijent ozdravi, priključi ga na 300 Volti od mogućih 220.

 

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: