Novo!

Psihijatrijski pregled za ljubitelje cajke i “narodnih pesama”!

Medijski eksponiteti koji vode TV kuće i danas more Hrvate Dragovoljce i Branitelje. I to toliko koliko je daleko nos od lica. Ostali eksponenti koji se vode kao krivci za organizaciju dolaska cajke u Hrvatsku, su udaljeni jednako tako kao i prethodno navedeni. TV kuća koja je formirala tim za uočavanje sablazni među braniteljima i dragovoljcima je, fokusirana na zataškavanje povijesti, i na vrijeđanje dom. rata. Kako? Jednostavno po principu: Idemo dalje! Ko nas bre zavadi!? Sapunjave reklame. Hrpa filmova i “prebogat program”, emisije koje nemaju veze sa zdravim razumom, i naravno glazbeni kanal CMC koji ne preza puštati prekodunavska videa koja ostave gledatelja u šoku. Bio sam prinuđen silom prilika gledati/sušati što se emitira na TV.

Eksponenti tipa kafanskih pevaljki, koji 1991 po padu Vukovara, govore gnjusobe, danas su došle u moju Hrvatsku i drže koncerte. Panonski mornar neka se javi psihijatru, jer mu se potopio brod u moru kojeg nema. Pamtim još emisiju na radiju oko 1993 godine, kada je o dotičnom govorila Hrvatica. Panonac je rekao da su u Hrvatskoj Ustaše i da ih treba istrijebiti, svi silama. Ružne i pogrdne salve riječi koje je izgovorio, je godinama iza pada Vukovara ponovila (citirala) upravo vojvođanska Hrvatica, koja je iz Vojvodine bila protjerana, sa obitelji. I on je još uvijek rado viđen u nas, a Thompsona tjeraju na sud i brane mu nastrupe. U najmanju ruku mi se riga na ovakvu glazbu!

Kamo ide moja Hrvatska!? Mislim da treba počistiti prvo kod nas redove, i to na način da se uklone svi organizatori ovakovih projekata. Jednostavno ih prozvati: Persona non grata, provokatorima i besćutnima jer vrijeđaju žrtve domovinskog rata. Organizatori rata nisu osjetili, niti su izgubili ikoga svoga. Zato se tako i ponašaju, neodgovorno, kvislinški.

 

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: