Novo!

Psihopatologija srbokomunista i slavoserba je za promatranje i liječenje!

 

Komunist, manijakalni koljač Hrvatskog naroda koji nije štedio ni djecu, žene, starce pa tako niti vojnike NDH! Njegov krvavi trag se može pratiti diljem NDH, Herceg Bosnom, Slavonijom, Dalmacijom, Istrom, dakle svim dijelovima Hrvatske! Njegov poriv je bio uništenje jednog naroda, njegovo zatiranje sjemena, uništenje kako fizičko, tako moralno, vjersko, duhovno. U jednom trenutku se činilo da je uspio u tome, i to od 1945 do 1951 godine. Na sve moguće načine je to pokušavao, činio, osnivao Logore smrti punio ih hrvatskim narodom, klao, ubijao, palio, zakapao, bacao u jame. Nezamisliva je tolika mržnja jednog sociopata, manijaka, koji se nije nikada zaustavljao u svojoj namjeri.

Mislim da je njihov psihološki profil zapravo preslika stanja kod nas u Hrvatskoj! U usporedbi sa nacistima, komunist je daleko veći ubojica no što je potonji bio. Zašto? Zato kada se uzme broj stanovnika NDH i žrtve koje je iznjedrio 2.svj. rat, nesrazmjer govori upravo to da je bio i ostao najveći koljač u Evropi. Gubitak rata, koji je nacist doživio i NDH, je doveo do toga da se poraženi narodi maltretiraju i gaze, uništavaju. Srbi u tome nemaju premca.

Još tijekom 2.svj.rata kada su osjetili da bi se stvari mogle okrenuti njima na uštrb, mijenjali su uniforme, znakovlje na kapama, no krvoločnost je, naprotiv, porasla jer im sada nitko više nije mogao stati na put. Bježali su pred Crnom Legijom, kao vjetar nisu se niti okretali iza sebe, kada su Legionari hrlili. Sve to ostavljalo na njima posljedice, kojih se nikada nisu riješili, niti zaliječili, a inače im je u prirodi i duhu, kao potomci svinjarskih Kraljeva, i podanici svinjarskih Kraljevstava, kukavičluk, ubojstva, palež, silovanja, pljačke kako kroz stoljeća, tako i za vrijeme Domovinskog rata.

Psihopatologija srbokomunista i slavoserba je za promatranje i liječenje, mada njima lijeka nema, jer u svojoj bijedi i jadu vide samo ono što žele uništiti, prisvojiti, silovati, u nemoći duhovnoj, a to je narod, duh naroda, kako fizičkim istrijebljenjem, tako moralnim spaljivanjem, psihološki. Imao sam priliku vidjeti te “junačine”u Istočnoj Slavoniji. Bili su vješti u rušenju kuća, u upadima u selo i ubijanju staraca i onih koji su ostali u selu.

No kada bi pali nama u ruke e tad bi započela stara poznata pjesma:”Jeste bre, ja sam kuvar ali su me naterali u napad!”Pa dobro ti je to išlo i stvarno si bio “kuvar”al si uhvaćen u pljački slavonskih domaćinstava. Ponekad mi je muka bilo, kada sam morao neprijateljske vojnike voziti u Vinkovačku bolnicu. Došlo mi je nekoliko puta da stanem sa Dodge-om sa strane i da ga iskipam van u kanal i izrešetam kao vreću krumpira, da mi se ne dere više i da ga ne čujem! Proklete zapovjedi i Ženevska konvencija, koje smo se samo mi morali držati, a četnici nikada. E to je prokletstvo naše Katoličke vjere.”Ko tebe kamenom, ti njega kruhom!”-a ja se pitam, dokle ću više hraniti pse koji napadaju, noću podmuklo, sa ubilačkim porivima!?

Dokle više trpiti lopovluk prošlog i sadašnjeg saziva Vlade? Tko im daje pravo na to? Jesu li to donijeli na opancima, jel im baba možda ispod šljive zakopala to silno bogatstvo pa su ga stekli tek kad su motikom udarili u crnicu!? Ma neke stvari se moraju postaviti na svoja mjesta, ovako dalje ne ide. Sirotinje je sve više…SDP je prodao sve ono što HDZ nije prodao, a uskoro slijedi i promjena Vlade. Strahota, koja će se očitovati sve većim brojem ljudi na kontejneru. Mito i korupcija, su glavni hobi i nacionalni sport u našoj Domovini! Ponekad se pitam: A koji klinac sam ja učio kroz život o poštenju, dobroti, ljubavi, empatiji kad se gotovo nitko ne ponaša tako. Hrabrost sam pokazao, i imam ju još. Čvrst sam, ne pucam više, jer sam shvatio jednu veliku istinu: Pucao sam 1000 puta, bio ljutit, ostajao sam… a lijek je bila činjenica i spoznaja da ću pucati još 2000 puta ali se ovaj puta nosim daleko bolje nego prije!

Nesrazmjer, neistina svuda oko mene. Pa zar je moguće da sam Don Quihote koji juriša na vjetrenjače, sam samcat!? Čini se da jesam. Nije dovoljno susjedima reći: Dobar dan!- treba ponekad se zapitati što ili tko ih je zatvorio u njihove stanove i kuće, koja je to sila otuđila ljude jedne od drugih, što im se to dogodilo? Pamtim vremena kada su na Vinkovačkom Korzu prolazile od 17 sati do negdje 22 sata, nekoliko tisuća ljudi, žena, djece, muškaraca. Jednostavno za takvo što im nije trebao novac, jednostavno su bili tamo jer su to htjeli, željeli. Danas takvo što nije moguće…u ovakvim “Vučjim vremenima” kada je sve tuđe draže i ljepše, nego ono što imaš i posjeduješ. Podijeljeni smo više no što mislimo da jesmo. Strahota podjela, strahota siromaštva je odavno pokucala na vrata. No nije sramotno biti siromašan. I sam sam takav. Sramota je živjeti na leđima sirotinje, živjeti od njihove kune, od njihova rada i naivnosti! Niste vi tajkuni ništa pametniji od čovjeka na kontejneru. Poznajem ljude koji starogrčki prijevode na latinski jezik, i pišu tim pismom kao što vladaju Hrvatskim jezikom! Poznajem ljude, koji imaju veće srce nego vi svi skupa, a običan je smetlar. Taj čovjek kojeg poznam nikada nije prošao pored mene, a da nije pozdravio- Bog Ivane! Nikada mu se nisam smijao na poslu koji radi, nikada ga nisam ponizio, dapače, pozdravio bih ga, ako sam imao par kuna viška popio bih pivu sa njim! To se za vas ne može reći niti tvrditi. Tko god kaže da ste vi tajkuni ljudskog roda, taj ne vidi dalje od nosa, za kojeg ste ga povukli i nahuškali protiv nas! Žalost tuga i jad Hrvatskog naroda! Hrvatski jal je došao do točke ključanja, no treba se smiriti i to izdržati, jer i tu točku pucanja netko postavio, netko tko nas pozna u dušu. Ali ne treba više od Boga tražiti pomoć. Bog nam je pomogao u ratu time što nam je podario Vukovarske heroje- Blagu Zadru, Marka Babića, Damira Markuša Kutinu, Ivana Brdara, Davor Tomljenović Gavran, i sve one Heroje koji jesu ili nisu sa nama, a koje nisam naveo u tekstu. Mislim da je red došao na nas, sada već malo starije muškarce i žene, koji smo prošli rata i vidjeli da nismo posao odradili do kraja. A nešto se i pokrenulo.

Ali zalud nam sve te osude i presude ako nema nikoga tko bi to mogao odraditi do kraja, i sprovesti u djelo…Nedostaje li nam ljudi?- Ne nedostaje. Pa u čemu je onda problem? Mislim da je problem u tome što se čeka nešto “poveliko”nešto što bi moglo dovesti do toga, da se narod pokrene, da stane pred Ostojićevu miliciju, i razbije njihov kordon sa kojim žele spriječiti promjene. Promjene ne žele oni kojima je dobro, oni koji su uhljebili sebe i svoje rođake, djecu, unuke, a mi smrtnici neka se snalazimo. To ne znači da bih pristao da svoje dijete preko veze upošljavam na mjesto kojem nije doraslo. Tu je naš problem. Trpamo se tamo gdje nam nije nikada mjesto bilo- a to je začelje kolone! Mi smo narod koji ZNA SVE i o lopovima, tajkunima, pljačkašima, pedofilima, komunistima, UDBA-šima, KOS-ovcima i drugima koji su radili protiv Hrvatskog narod a u svoju korist koja je bila osobno bogaćenje. Imam primjer iz svog grada i iz svoje županije! Vlasnik jednog trgovačkog lanca je davne 90 godine dobio naputak da kombije sa HRD (Hrvatskim dinarima) spali u krugu DIK “Spačva”. Naravno taj “tajkun”i moralni patuljak, to nije učinio već je taj isti novac odvezao u Srbiju i Crnu Goru i zamijenio za Njemačke marke. Od tud mu i to ogromno bogatstvo. A nije on jedini. Ima takvih klošara (neka ne zamjere barabe na korištenju imenice u neprikladne svrhe) koliko hoćete među nama. Odjednom su isplivali nakon rata kao poduzetnici, lovatori a nisu ništa drugo do lopovi, manipulatori-tuđeg novca! Novca koji nikada nije bio njihov niti su ga zaradili poštenim putem! A ti sirotinjo, i dalje idi na kontejnere, traži uvelu salatu i koricu kruha! Ti sirotinjo i dalje skupljaj plastičnu ambalažu, i nosi na odkup kod istog tog vlasnika trgovačkog lanca, jer je njemu u cilju da se što manje priča o tome i da se ne spominje u javnosti! Ti ćeš sirotinjo kao i ja od tog istog zlotvora kupovati duhan rezani od pola kile, koji je zasađen u Vojvodini i Bačkoj, jer je očito da “Hrvatska zemlja”ne valja i da ima previše očiju i ušiju koji mogu rasvijetliti neke pojave i fenomene bogaćenja pojedinaca! “Gde ste bre Srbi!”- tako im se taj tajkun obraća, a čujem da se deklarirao i kao Srbin tamo preko u Srbiji da si malo više odškrine vrata, za poslovni uspjeh!

Dakle što nam je činiti? Sa ovog mjesta ne mogu ništa o tome govoriti, više sam za praktičnu nastavu, dakle rad na terenu. No ono što me zabrinjava jeste letargija, ili ja to možda ne primjećujem jer sam se oslonio na svoje snage i sebe sama. To nikako ne znači da nemam prijatelja i istomišljenika-NE! Imam ih, hvala Bogu na tome.

“Srce puno hrabrosti i dobrote treba sa vremena na vrijeme, nešto opasnosti, inače mu svijet postaje nesnošljiv!”

Friedrich Nietzsche

Oglasi

1 Comment on Psihopatologija srbokomunista i slavoserba je za promatranje i liječenje!

  1. Reblogged this on ©Hrvatsko Obrambeno Štivo.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: