Novo!

Pupovac, objavio rat portalima! Evo, i odgovor na agresivni istup. Black & White! (drugi dio)

Srpska pravoslavna crkva je sastavni dio sotonističke nezaobilazne religije, i piramidalnog sustava, koji je razrađivan vjekovima. Sotonizam je bio starija religija od kršćanstva, te je bio zasnovan na zločinu i klanju. Na crkvenom saboru je donesen upravo taj zaključak da je Krist poslan da to sve ispravi, no zbog toga je ubijen, i razapet. Razapele su ga snage koje su bile protu čovjeka, obitelji, djeteta, i protu samog Boga. Ne moram biti veliki poznavatelj Biblije, da bih znao svoju sudbinu, i ne moram biti u SK da bih poznavao zlo, i činio ga godinama, te podmještao te zločine Hrvatima katolicima. Crna Žena, Crna Ruka, ovo crno, ono crno, vamo crno, namo crno, crna im je sva pozadina, valjda od zločina prema Hrvatu. Zato se more sa stvarima koje su im dane, kao slika uokvirena. Okvir za mržnju i zlo. Pupovac je poslan od pravoslavne parohije zagrebačke. Od pravoslavnog popa. Od tuda i najava rata, protu domoljubnih i domovinskih medija, putem crvenih portala, i srbočetničkih kao masonerijskih portala. Crna žena je poslana, i Beograda za zdušno podrži Pupovca, po nalogu Vučić Aleksandra i Tome Nikolića. Kako uhvatiti Pupovca u krađi? Mišolovku i određeni status, postavi, i eto belaja, povelika, u vidu tužbe pred istrebljenje. Ako Bog da, vidim. Kad ne da, nema svrhe dalje.

Činjenica je da smo se u domovinskom ratu uvjerili u zločine Srba i četnika, te da im je dana abolicija, i oprost, i da veliki ratni zločinci  hodaju po Vukovaru i smiju se žrtvama silovanja. Svaka sotonistička religija je zasnovana na klanju zločinu, ubijanju, spaljivanju domova, i sakralnih objekata. “Ime mu je Belzebub i imao je namjeru ubiti svaki rod tvoj i njihov, jer niste zaslužili Krista, već ga odvojiti od vas i kazniti za sva zla, koja je nanio čovjeku”. Dakle u samom startu se odvojio od crkve. A što je onda tu uz nas? I pravi nam zla? Nemam ništa protu čovjeka, no ove riječi su me sledile, jer kao svaki humanitarni djelatnik i čovjek koji je prošao kalvariju u životu, sam se zapitao: “Ima li ime Broz veze sa njim, i da li je poslan da nam rod satre”? I da nam našteli (vinkovački sleng), kojekakova zla? Od početka, nastanka vjere, nam je se stvarao pakao! Zbog toga i pozadina i povijest koju prekrajaju komunisti, četnik, Sodoma i Gomora, ostaju njima te draga im je za prekrajanje, jer imaju nadzor kao i smisao za lucidnost i more koje nam nanose. Zato se i prekraja istina, kako kome odgovara, i zamišljaju, te se rade priče koje su zasnovane na fantazijama. Mene su učili: “Nije bitno što pričaš, već što radiš”! Kao što nas uče kako trebamo biti pitomi, i pristojni, tako i Srbadiju uče kako osvajati tuđe, klati, paliti i ubijati, jer im je njihovo prokleto. Tako i svaki koji kontaktira sa onima preko Drine i Dunava, se prikloni, onima koji ih kupuju. Srbima. Oni slabi popuste i slabe emocionalno, psihički, duhovno, te naprave skandale, te ispale izjave, poput onih ” Moje djelatnice su ovce”- “A ja sam skrenuo, na livadu i zapeo u kanalu punom vode i blata! Samo mi šubara viri. Postoji lijek za nekakve pojave odavno! Oženi ga! Pošalji UDBA-ša na more, on dobije sunčanicu, i oženiš ga za djevojku koju nitko ne vidi osim njega. A može biti i čejen…tko to zna!? A na kraju se i ona i on izgube! Jeste…Ostane tjeralca za nju i njim, jer ih nema niđe! Bahat, debel, i bogat nema respekta prema ženi niti što je učila, sve mijenja kako mu se dade, ali prema zadatku iz Srbije. Ovršar, diskontlija, lopina, kriminalac, ubojica, vladar svijeta. “Ma bre, tko nas zavadi”!

Misli da se zločini zaboravljaju!? Kome ti to!?

Veliki “katolik”, sa petokrakom na glavi, u prvim redovima u crkvi. UDBA i KOS u prvim redovima. Crkveni pod se sjaji, od koljena i jezika!? Bogat, bahat, mason, komunist, partizan…U prvim redovima u crkvi. Možda sam trebao i ja, činiti kao navedeni zlo, i ići u crkvu! Bolje bih prošao. Oprosti al biram si društvo. Bolje sam, već sa onim. Onaj koji ima hrabrost, postaviti uvjete, i klanjati se onom koji ga je podigao, a nije iz crkvenog nauka, je dio sustava koji je neprimjeren. Onaj tko voli kontrolirati, crkvu a sam se gubi od kontrole, je izgubljen, za ovaj dio posla i zadatka. Onaj koji je se digao na zadnje noge, da bi pokazao, svoju vrlinu, razmetljivost i snagu, je glupan, i plitak čovjek. Jel u parama sve? Jer ako se mjesto u Raju kupuje novcem, radije se družim sa siromašnima, ali udaram u glavu bogata i bahata, jer od repa riba smrdi! I opanka.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: