Novo!

Pupovac započeo progon hosovaca!

Milorad Pupovac je javno naznačio da je započeo progon hosovaca i udruga HOS-a iz domovinskog rata. Čim je javno to naznačio to znači da ima potporu i zaleđinu u hrvatskoj politici. Može li se ta politika nazvati hrvatskom, ili se pak mora imenovati drugim imenom? SNV nikada nije stao niti u jednom trenutku od nazivanja dom rata građanskim ratom, što je Aleksandar Stanković u svojoj emisiji Nedjeljom u 2, i izgovorio, i stoji iza izgovorenog. Pročetnički SNV kao i njegovi političari su ništa drugo do banda četnika koji imaju za cilj, sramoćenje HOS-ovih udruga kao i bojovnika HOS-a u Hrvatskoj. I ne samo njih. Već čitavog domovinskog rata. Dok im se daje pravo govora, do tada neće mo imati mira. Pitam se je li moguće da šaka jada toliko zla nanosi hrvatskom puku. To je jedan dobro odmjeren udarac, u nizu udaraca iz redova SNV po hrvatskim bojovnicima, kojima SNV i četnik Pupovac ne da mira, svojim nebuloznim stavovima.


Mislim da bi četnika Milorada Pupovca trebalo podsjetiti da je rat trajao od 1991 do 1995, i da su na Ovčari pobijeni, klani bili dragovoljci i bojovnici Vukovara, da je u Škabrnji bila masovna likvidacija mještana i pripadnika ZNG. Trebalo bi ga podsjetiti, da Hrvatska nije prstom malim još mrdnula niti lijevo nit desno, i da je pomalo uspavana, te da je njegov potez, Milorada Pupovca, samo jedan u nizu napada, na Hrvatsku, pod ingerencijom Ilije garašanina, i srbočetničkog pokreta kojeg je blagoslovila sotonska SPC, na čelu sa bradatim svećenstvom. Vrag iskoči jer se pravi važan. Da. Iskoči, jer mu je ego velik, i rep. Srbija u zaleđu. Pa što ćeš onda u Hrvatskoj Milorade? Idi u Srbiju…

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on Pupovac započeo progon hosovaca!

 1. ISTINA & DOMOVINA ZA DOMOVINU SPREMNI

 2. Nije niti slučajno Pupi započeo progon HOS-a,naprotiv Pupi to provodi od prvog dana u politici,jer mu POLITIKA to dozvoljava,a on samo koristi mogućnost istog.
  Anemični političari kakvi jesu,vladajući ili u oporbi su nemoćni jer nemaju srca a niti znanja kako ga spriječiti.
  Svima je vidljivo da čim Pupiju zaškripi,eto njega u Beograd po instrukcije a oni tamo nikad sretniji da mu mogu pomoć,samo da se razara stečeno.
  Dokle ovako,samo dragi Bog zna,a usađeni strah Hrvatskog pučanstva,sto od komunističkog terora kroz desetljeća vladavine istog nikako da se ohrabre i krenu krojiti svoju budućnost,nego im buducnost kroje bilo kakve kvazi političke opcije. Orkestrirani napadi udbe,komunjara,Srba jugo nastrojenih,čim se pokaže i mali tračak odlučnosti bilo kojeg političara “kao napr, Culej,Hasanbegovic,Glasnović,Bruna Esih” odmah krene mašinerija
  blaćenja,i misinformacije,a neupućeni puk uzima zdravo za gotovo jer neznaju bolje.
  Vapaji ne pomažu nego odlučna ruka,i zdravi razum,odlučnost u naumu a napose svrha i cilj pred nacijom.
  Neće nam doci Mesijah za spasenje,nego MORAMO sami riješiti problem u državi,za buduće generacije jer u suprotnom neće biti budućih generacija Hrvata.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: