Novo!

Pupovčev bilten ponovo sije mržnju naci/fašističkim metodama!

Pupovčev bilten ponovo sije mržnju i nacističkim metodama pokušava sprovesti dio specijalnog rata koji se zove:

  • uvođenje straha u čitateljsku populaciju.
  • nacističko/fašističkim metodama označava sve sudionike rasprava i objava na webu. (trake oko ruku kao u nacističko vrijeme drugog svjetskog rata.)
  • potpomognut logističkom potporom iz Srbije daje do znanja da se oko pozdrava Za Dom Spremni i Jasenovca ne raspravlja.( odakle mu pravo uopće nametati raspravu oko takvih stvari koje ga se ne tiču, jer je sklon laganju oko povijesnih činjenica?)

 

  • Kada bih imao priliku pitao bih u četiri oka civilizirano što gos. Pupovac misli o najnovijem projektu kojeg ministarstvo vanjskih poslova kani raditi, dakle snimati film o Jasenovcu?
  • Na kojoj tj. čijoj bi on strani bio, kao državljanin Hrvatske i saborski zastupnik?
  • Da li ga smeta film o Jasenovcu financiran iz zemlje sa kojom osim rodoslovlja nema ama baš ništa?

Mislim da bi odgovori bili i te kako interesantni i poželjni za hrvatsku javnost jer se doima, da Pupovčeva šutnja znači neodobravanje tog projekta a zapravo je potpuno drugčija slika. Pupovac to potiče i ucjenjuje hrvatski državni sabor sa tim projektom, jer je i te kako povezan sa majkom Srbijom, i redovito se savjetuje oko vitalnih pitanja sa kojima eventualno može nanijeti štetu u Saboru svojim pol. radom.

Svjesno ili nesvjesno Pupovac nanosi štetu Hrvatskom narodu po svim pitanjima, a o blaćenju Hrvata kao genocidnog naroda nikada kraja. Naravno da je blog Hrvatsko Obrabeno Štivo navedeno u biltenu kao jedan od učesnika ispisivanja negativnih konotacija na račun srpske manjine, poglavito abolirane i na račun srpskih ratnih zločinaca koji slobodno šetaju Hrvatskom. Častan Srbin i lojalni građanin, te dragovoljac dom. rata se ne može naći uvrijeđen. Uvijek sam si pisanjem birao društvo pa tako sam i ovaj put odabrao društvo, zahvaljujući Pupovčevom odabiru, odnosno klasifikaciji prema naci/fašističkim metodama SNV. Kada bi SNV uvidio da se abolicija treba ukinuti, a ratni zločinci procesuirati, tada bi nastao i preokret u Hrvatskoj. Sveopći boljitak. Zašto to ne ide u prilog Pupovcu? Jer bi izgubio mjesto u politici i bio bi protjeran iz Hrvatske, kao huškač i unositelj nemira u inače miran i pito Hrvatski narod. Zato to naravno ne ide u korist i prilog Miloradu Pupovcu i pripadnicima SNV. Točka.

 

 

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

1 Comment on Pupovčev bilten ponovo sije mržnju naci/fašističkim metodama!

  1. Ivan Čavrak // 23/05/2018 at 10:27 // Odgovori

    Podpisujem od prve do zadnje riječi.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: